Houten aanrechtblad

Houten aanrechtbladen: natuurlijk en warm

Met een houten aanrechtblad in de keuken haal je een echte blikvanger in huis. Door de natuurlijke en warme look, geeft het houten aanrechtblad de hele keuken een prachtige en gezellige uitstraling. Bovendien is hout mooi met andere materialen te combineren, waardoor je het in verschillende keukenstijlen kunt gebruiken. Wij vertellen je hier meer over de kenmerken van houten aanrechtbladen.

De prachtige uitstraling van een houten aanrechtblad

Een houten aanrechtblad kent tal van voordelen in de keuken. Het hout zorgt ervoor dat het aanrechtblad een unieke structuur heeft. Zo heb je dus nooit hetzelfde aanrechtblad als de buren. Hout is bovendien tijdloos en combineert mooi met ander materialen. Wil je een stoere look creëren in de keuken? Combineer het houten aanrechtblad dan met een betonnen of stenen achterwand. Voor een rustige en moderne uitstraling combineer je het blad met witte frontjes. Wanneer je de gezellige uitstraling.van hout helemaal wilt doortrekken kun je ook de keukenkastjes in hout laten uitvoeren.

Het onderhoud

Doordat hout een natuurproduct is, vergt een houten aanrechtblad wel wat onderhoud. Zo is hout erg gevoelig voor vocht en warmte. Zorg ervoor dat er niet te grote temperatuurverschillen in de keuken plaatsvinden zodat het hout niet vaak krimpt en uitzet en laat geen natte doeken of water op het aanrechtblad liggen. Ook moet een houten aanrechtblad regelmatig geolied worden. Zo behoudt het houten blad zijn warme en natuurlijke kleur.

Kom naar de showroom

Wil jij zien hoe een houten aanrechtblad er in een keuken uitziet? Of wil je weten met welke materialen en kastdeurtjes een houten aanrechtblad het best combineert? Kom dan naar één van onze showrooms! Hier kun je niet alleen houten aanrechtbladen bekijken in onze voorbeeldkeukens maar heb je ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze deskundige adviseurs.

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen