Kunststof aanrechtblad

Kunststof aanrechtbladen: veelzijdig én voordelig!

Met een kunststof aanrechtblad sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen krijg je een aanrechtblad voor een goede prijs, het kunststof blad gaat ook nog eens lang mee. Bovendien heb je bij kunststof veel keuze wat betreft kleur en vormgeving waardoor je altijd een blad kunt vinden dat past bij jouw keuken. Ben je nieuwsgierig naar dit type keukenblad of overweeg je het zelf in je keuken te plaatsen? Tulp keukens vertelt je hier meer over het kunststof aanrechtblad.

Voor iedere keuken

Een kunststof aanrechtblad is het overwegen waard bij ieder type keuken. Of je nu weinig geld uit wilt geven of juist een luxere keuken wilt kopen, een kunststof blad past in beide opties. Een kunststof blad is handig wanneer je niet veel geld uit wilt geven aan een keuken omdat het een goedkoop materiaal is. Daarnaast is een kunststof keuken ook heel mooi in de luxere keukens omdat kunststof de mogelijkheid biedt om de kleur en het design te leveren dat bij de stijl van de keuken past.

Veel keuze in kleur en vormgeving

Kunststof is ideaal materiaal om in verschillende kleuren en designs vorm te geven. Van rustige natureltinten tot een glanzend, kleurrijk blad, het kan allemaal! Wil je een natuurlijke look zoals natuursteen of hout maar niet de lasten van het onderhoud of de hogere prijs? Kijk dan eens naar een kunststof blad met een natuursteendesign of houtafwerking. Vaak zijn de kunststof varianten niet van de echte te onderscheiden.

Het onderhouden van een kunststof aanrechtblad

Niet alleen is een kunststof aanrechtblad zeer duurzaam en gaat het daarom lang mee, het blad is ook zeer gemakkelijk schoon te maken. Bij vlekken haal je een doekje erover en weg zijn deze. Bij meer hardnekkige vlekken is het vaak op te lossen met een sopje. Waar je wel mee op moet passen is een schuursponsje. Hierdoor kunnen er namelijk krassen ontstaan op de toplaag van het kunststof.

Kom langs in de showroom

Krijgt jouw (nieuwe) keuken een kunststof aanrechtblad? En wil je goed bekijken hoe deze er nu precies uitziet? Kom dan naar een van onze showrooms! Hier kun je de voorbeeldkeukens met kunststof aanrechtbladen bekijken en onze adviseurs staan bovendien voor je klaar om je te helpen en deskundig advies te geven.

Bezoek een showroom bij jou in de buurt

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen