Alles voor jouw keuken en het koken

Tulp blog 'inspiratie voor thuis'

Kleine keukens met grote wensen

Heb je een kleine keuken of lijkt deze klein? In beide gevallen is de oplossing een efficiënte keukenindeling zodat je optimaal gebruik maakt van elke vierkante centimeter. In deze blog praten we niet over optisch kleine keukens, maar over keukens met een afmeting van 14 vierkante meter of zelfs minder.

Hoe bereken ik de kosten voor mijn keuken?

Bij de aanschaf van een keuken spelen verschillende aspecten een rol. Uit onderzoek van Tulp Keukens is gebleken dat men de prijs van de keuken het belangrijkst vindt.

Kookeiland: wanneer wel en wanneer niet doen?

Veel mensen dromen van een kookeiland in hun nieuwe keuken. Begrijpelijk, want een mooi kookeiland geeft je keuken een exclusieve uitstraling en is bovendien multifunctioneel. Wil jij in je volgende keuken ook een kookeiland plaatsen? Denk dan goed na wanneer het wel en wanneer het niet een goed idee is.

Zelf een keuken plaatsen, wel of niet doen?

Het plaatsen van een nieuwe keuken is niet voor elke klusser weggelegd. Het is zeer nauwkeurig werk en vraagt om heel wat kluservaring. Bent u een kampioenklusser die al meerdere grote projecten succesvol heeft afgerond?

5 tips voor de inrichting van een kleine keuken

Een kleine keuken indelen, hoe doet u dat en wat zijn de mogelijkheden? Hier volgen een aantal belangrijke tips die u helpen om van een kleine keuken, een fraaie en functionele droomkeuken te maken.

Wat zijn de drie belangrijkste elementen in de keuken?

De drie belangrijkste elementen in een keuken zijn de kookplaat, spoelbak en koelkast. Dit zijn de plekken die u het meest gebruikt tijdens het koken.

Geld lenen voor een nieuwe keuken

Iedereen weet dat een nieuwe keuken een grote aankoop is. Merkapparatuur, granieten werkbladen, een kookeiland, op maat gemaakte keukenkasten; alles heeft zo zijn prijs en het liefst zien we het allemaal terug in onze nieuwe keuken. Het is dan ook niet vreemd dat acht van de tien offertes boven het budget van de koper zijn.

Welk type kookeiland past in mijn keuken?

Het keukeneiland, ook wel kookeiland genoemd, is inmiddels erg populair. Vijf jaar geleden wisten veel mensen nog niet van het bestaan af, maar nu zie je ze steeds vaker opduiken in Nederlandse keukens. Terecht, aangezien een kookeiland een echte aanwinst is voor een keuken!

De 6 belangrijkste tips na de aankoop van een keuken

Na de aankoop van een keuken breekt een leuke tijd aan waarin een aantal zaken geregeld moeten worden. Bent u benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel de 6 belangrijkste tips na de aankoop van een keuken!

4 super grote ideeën voor een super kleine keuken

De gemiddelde nieuwbouwwoning heeft een keuken die vaak niet groter is dan 10 m². Maar een oppervlakte van 7 of 8 m² of zelfs nog kleiner komt natuurlijk ook voor. Dan is het tijd voor grootse ideeën voor deze kleine ruimte.

Wat zijn de keukentrends voor 2016?

Ga jij aankomend jaar een nieuwe keuken aanschaffen? Dan wil je vast weten wat de trends zijn voor 2016. In deze blog zetten we de zeven belangrijkste trends voor je op een rij.

Is jouw keuken geschikt voor een kookeiland?

Een kookeiland brengt leven en gezelligheid. Staat de keuken in directe verbinding met de woonkamer dan blijf je gezellig contact houden met familie en gasten. Voorzien van barkrukken nodigt een kookeiland ook uit om lekker aan te schuiven. Al met al, genoeg voordelen voor een kookeiland. Maar is een kookeiland wel geschikt voor elke woning of zijn er bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden? Hier onze acht tips op een rij.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten