Alles voor jouw keuken en het koken

Tulp blog 'inspiratie voor thuis'

Breng een bezoek aan de Tulp fabriek

Tulp keukens is een Nederlands keukenbedrijf dat sinds 1977 kwaliteitskeukens levert afkomstig uit de eigen Tulp fabriek in Rijssen, Overijssel. Sinds 2018 is de fabriek open voor bezoekers en zijn er zelfs rondleidingen. Zo bekijk je het gehele productieproces met eigen ogen. Wil je meer weten over de fabriek van Tulp keukens en de mogelijkheden tot het bezoeken hiervan? Lees dan snel verder voor meer informatie.

De trendkleuren van 2018

Elk jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van kleuren in de keuken. In 2018 zijn de trendkleuren lazuur, argent, sinopel en sabel. Deze zijn speciaal samengesteld in de eigen lakstraat van Tulp Keukens. Benieuwd hoe deze kleuren eruit zien en wat ze doen voor de sfeer in jouw keuken? Lees dan snel verder. 

Fenix: dé oplossing tegen krassen en vingerafdrukken in je keuken

Een keuken waarin vingerafdrukken verleden tijd zijn, het risico op blijvende krasjes minimaal is en die er bovenal ook nog eens enorm stijlvol uitziet: Fenix maakt het mogelijk. Benieuwd geworden wat Fenix precies is en wat de voordelen van dit unieke materiaal zijn? Lees dan snel verder. 

Vind de spoelbak die bij jou past

Wil je ook het liefst je stopcontacten in de keuken zoveel mogelijk uit het zicht onttrekken? Tulp Keukens geeft je een aantal praktische tips voor het verbergen van je stopcontacten. Je keuken wordt niet alleen mooier, maar je zorgt er op deze manier ook voor dat je de ruimte in je keuken optimaler benut. Lees hier meer.

Hoe creëer ik een complementaire keuken?

Wil jij graag een opvallend effect creëren in je keuken? Met een complementaire keuken krijg je dat voor elkaar. Je kiest verschillende, contrasterende kleuren die tegenover elkaar staat op de kleurencirkel. Zo creëer je een opvallende effect in je keuken en krijg je een bijzonder resultaat. 

Vijf handige tips bij keukenkastjes verven

Je kunt een geheel nieuwe look creëren in je keuken door de keukenkastjes te verven. Op deze manier hoef je niet een hele nieuwe keuken aan te schaffen om het uiterlijk van je keuken te veranderen. Lees hier verder voor tips bij het verven van keukenkastjes. 

Nieuwe trend: Dienblad als decoratie in de keuken

Wil je jouw keuken extra opfleuren? Met een dienblad kun je veel leuke en creatieve oplossingen bedenken om de keuken wat extra's te geven. Zo hoef je het dienblad niet meer op te bergen op het moment dat je het niet meer gebruikt, maar kun je het blad juist laten staan met decoratie. Lees hier meer over een dienblad als decoratie in de keuken. 

Ontdek de nieuwe Whirlpool Smart Cook collectie

Ben je op zoek naar een echte eye-catcher voor in je keuken? Overweeg dan eens om een vrijstaand fornuis aan te schaffen. Er zijn diverse merken die vrijstaande fornuizen aanbieden, ieder met zijn eigen design en charme. Lees hier meer over de vrijstaande fornuizen van Tulp Keukens.

Vrijstaand fornuis: een eyecatcher in je keuken

Ben je op zoek naar een echte eye-catcher voor in je keuken? Overweeg dan eens om een vrijstaand fornuis aan te schaffen. Er zijn diverse merken die vrijstaande fornuizen aanbieden, ieder met zijn eigen design en charme. Lees hier meer over de vrijstaande fornuizen van Tulp Keukens.

Hoe creëer je een gezellige woonkeuken?

Ben je op zoek naar een echte woonkeuken? Een keuken waarin geleefd wordt en waarin je contact houdt met medebewoners, zelfs tijdens het koken. Tulp Keukens heeft een aantal tips voor je op een rij gezet waarmee jij je eigen, gezellige woonkeuken kunt creëren.

De nieuwste trend: creatief met keukentegels

Keukentegels maken de inrichting van jouw keuken compleet. Van industrieel tot modern en van design tot klassiek, voor iedere keuken is er een geschikte keukentegel te vinden. Tulp Keukens biedt een breed assortiment aan diverse keukentegels. Lees hier meer over de mogelijkheden en laat je inspireren.

Elke dag verse kruiden in je keuken met een kruidentuin

Heb je er al eens aan gedacht om zelf je eigen kruiden te kweken? Door zelf te kweken bespaar je kosten, heb je altijd verse kruiden in huis en je maakt het hele proces, van een klein zaadje tot aan een volbloeid plantje, van begin tot eind mee! Lees hier onze tips voor het starten van een kruidentuintje.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Terug
Sluiten