Alles voor jouw keuken en het koken

Tulp blog 'inspiratie voor thuis'

Vrijstaande koelkasten | Tulp Keukens

Pasteltinten zijn de trend van het moment op het gebied van keukens. Of je nu je gehele keukenblok wilt voorzien van een pasteltint, de muur in je keuken in een pastelkeur verft of wat pastelkleurige accessoires toevoegt, bij Tulp Keukens is alles mogelijk als het gaat om kleuren. Ben jij benieuwd naar de toepassingen en mogelijkheden van deze trend? Lees dan snel verder.

Trend van het moment: pasteltinten in de keuken | Tulp Keukens

Pasteltinten zijn de trend van het moment op het gebied van keukens. Of je nu je gehele keukenblok wilt voorzien van een pasteltint, de muur in je keuken in een pastelkeur verft of wat pastelkleurige accessoires toevoegt, bij Tulp Keukens is alles mogelijk als het gaat om kleuren. Ben jij benieuwd naar de toepassingen en mogelijkheden van deze trend? Lees dan snel verder.

Tulp Keukens: kwaliteit van Nederlandse bodem

Tulp Keukens staat voor hoge kwaliteit. Deze hoge kwaliteit kan gegarandeerd worden door het fabrieksproces dat geheel in eigen hand ligt. De fabriek van Tulp Keukens bevindt zich op Nederlandse bodem, waardoor alle processen nauwlettend in de gaten worden gehouden. Wilt u meer weten over de fabriek van Tulp Keukens en de voordelen van eigen productie? Lees dan snel verder om hier alles over te weten te komen.

Jouw keuken in een unieke kleur

Wat betreft kleur kan en mag in de keuken tegenwoordig alles. Met name donkere keukens zijn de laatste tijd erg populair, omdat ze een chique, magische uitstraling hebben. Bij Tulp Keukens is je keuken verkrijgbaar in elke denkbare kleur dankzij de lakstraat. Of je nu gaat voor een helderrode of mat zwarte keuken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Design van Nederlandse bodem

Tulp Keukens is als Oer-Hollands bedrijf opgericht in 1977 en heeft haar eigen fabriek staan in Rijssen. Om die reden werkt Tulp graag samen met andere écht Nederlandse bedrijven. De laatste jaren zijn er meer en meer innovatieve designs van Nederlandse bodem ontworpen in de keukenbranche. In deze blog zetten we een aantal voorbeelden voor je op een rijtje.

Maak je keuken groen met een urban jungle

Urban jungles in huis zien we overal in het interieur terug. Kantoren, badkamers en keukens worden steeds vaker ingericht als een groene oase in een stadse omgeving. Dat is niet vreemd. Planten en groen geven vooral aan een strakke inrichting op een natuurlijke manier kleur en sfeer. Bovendien zorgen planten niet alleen voor gezelligheid, ze geven ook zuurstof af en zuiveren de lucht. Bij Tulp is alles mogelijk op het gebied van keukenontwerpen en wij denken graag met je mee. De urban jungletrend vind je dan ook bij ons terug in diverse kleuren en materialen. Lees meer over de urban junglekeukens van Tulp. 

Breng een bezoek aan de Tulp fabriek

Tulp keukens is een Nederlands keukenbedrijf dat sinds 1977 kwaliteitskeukens levert afkomstig uit de eigen Tulp fabriek in Rijssen, Overijssel. Sinds 2018 is de fabriek open voor bezoekers en zijn er zelfs rondleidingen. Zo bekijk je het gehele productieproces met eigen ogen. Wil je meer weten over de fabriek van Tulp keukens en de mogelijkheden tot het bezoeken hiervan? Lees dan snel verder voor meer informatie.

De trendkleuren van 2018

Elk jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van kleuren in de keuken. In 2018 zijn de trendkleuren lazuur, argent, sinopel en sabel. Deze zijn speciaal samengesteld in de eigen lakstraat van Tulp Keukens. Benieuwd hoe deze kleuren eruit zien en wat ze doen voor de sfeer in jouw keuken? Lees dan snel verder. 

Fenix: dé oplossing tegen krassen en vingerafdrukken in je keuken

Een keuken waarin vingerafdrukken verleden tijd zijn, het risico op blijvende krasjes minimaal is en die er bovenal ook nog eens enorm stijlvol uitziet: Fenix maakt het mogelijk. Benieuwd geworden wat Fenix precies is en wat de voordelen van dit unieke materiaal zijn? Lees dan snel verder. 

Vind de spoelbak die bij jou past

Wil je ook het liefst je stopcontacten in de keuken zoveel mogelijk uit het zicht onttrekken? Tulp Keukens geeft je een aantal praktische tips voor het verbergen van je stopcontacten. Je keuken wordt niet alleen mooier, maar je zorgt er op deze manier ook voor dat je de ruimte in je keuken optimaler benut. Lees hier meer.

Hoe creëer ik een complementaire keuken?

Wil jij graag een opvallend effect creëren in je keuken? Met een complementaire keuken krijg je dat voor elkaar. Je kiest verschillende, contrasterende kleuren die tegenover elkaar staat op de kleurencirkel. Zo creëer je een opvallende effect in je keuken en krijg je een bijzonder resultaat. 

Vijf handige tips bij keukenkastjes verven

Je kunt een geheel nieuwe look creëren in je keuken door de keukenkastjes te verven. Op deze manier hoef je niet een hele nieuwe keuken aan te schaffen om het uiterlijk van je keuken te veranderen. Lees hier verder voor tips bij het verven van keukenkastjes. 

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten