Tulp Keukens

Een unieke keuken dankzij de ATAG Black Steel line

Een unieke keuken dankzij de ATAG Black Steel line

De ATAG Black Steel apparatuur lijn heeft een compleet eigen karakter en maakt van uw keuken een unieke ruimte. De lijn bestaat uit ovens, magnetrons en warmhoudlades en staat bekend om zijn unieke, zwarte uitstraling. De apparatuur is uitgevoerd in geborsteld metaal en is rijk aan details. De industriële uitstraling is helemaal van nu, maar tegelijkertijd zorgt de neutrale kleur ook voor een tijdloze keuze. Wilt u meer weten over deze unieke apparatuur lijn? Lees dan verder en ontdek het bij Tulp.

Wat is Black Steel?

Black Steel heeft een unieke, zwarte uitstraling en combineert de industriële geborstelde metaal-look van rvs met de donkere kleur van grafiet. Waar voorheen de ATAG Matrix lijn alleen uitgevoerd kon worden in rvs en Graphite, is deze nu ook verkrijgbaar in Black Steel. Overigens geeft de rvs variant ook een tijdloze, moderne look aan de keuken. De ATAG apparatuur in grafiet heeft een fraaie, matzwarte kleur met een zacht karakter.

Welke producten zijn verkrijgbaar in Black Steel?

Diverse ATAG keukenapparaten zijn verkrijgbaar in de Black Steel uitvoering. Zo vindt u diverse ATAG ovens, combi-stoomovens, magnetrons en warmhoudlades in deze nieuwe kleur. De apparatuur krijgt dankzij deze stijlvolle kleur een unieke, strakke uitstraling. Onze adviseurs laten u graag zien welke  keukenapparaten verkrijgbaar zijn in Black Steel in één van onze winkelsl. Eén ding is zeker: wanneer de Black Steel line iets voor u is, kunnen we de hele keuken vullen met keukenapparatuur in Black Steel. 

De voordelen van zwart in uw keuken

Een zwarte keuken of een keuken met zwarte apparatuur heeft diverse voordelen. Een keuken in zwart design geeft een opvallende, exclusieve uitstraling. Of u nu kiest voor een compleet zwarte keuken of enkel zwarte apparatuur of accessoires, in alle gevallen zult u verzekerd zijn van een stijlvolle uitstraling. Wilt u meer inspiratie opdoen voor een zwarte keuken? Lees dan deze pagina waarin we de voordelen uitlichten van een zwarte keuken

 

Kom langs en laat je inspireren!

Bent u fan van de ATAG Black Steel line? En wilt u de apparatuur met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels. Maak direct een afspraak met één van onze specialisten voor meer informatie over deze design apparatuur. Samen kijken we welke producten het beste bij u passen. Wilt u liever een andere kleur? Dat kan uiteraard ook. Bij Tulp is alles mogelijk.

 

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.