Nu verkrijgbaar

BORA X Pure | Tulp Keukens

BORA X Pure

BORA zit niet stil en komt daarom met de nieuwste editie: de BORA X Pure. Deze BORA editie maakt koken nog aangenamer en geeft uw ruimte een luxe uitstraling. Dankzij de intuïtieve sControl-bediening beweegt u uw vinger intuïtief over het veld, waardoor de belangrijkste functionaliteiten snel en eenvoudig activeren. Bovendien biedt het zeer grote oppervlakte van de inductiekookzones bijzonder veel ruimte voor al uw pannen. Zelfs grote kookpannen plaatst u eenvoudig naast elkaar.

Naast het hoge gebruiksgemak, beschikt de BORA X Pure over een vernieuwd, opvallend design. Het kookveld en de afzuiging zijn namelijk volledig vlak ingebouwd, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Wanneer het bedieningspaneel actief is, zorgt de intelligente, blauwwitte verlichting voor een luxe, high tech uitstraling. Met de BORA X Pure gaat er een nieuwe wereld van koken voor u open.

Een nieuwe wereld van koken dankzij de BORA X Pure

U kent BORA waarschijnlijk van de geavanceerde technologie op het gebied van kookvelden in combinatie met afzuigingen. Het BORA team zit niet stil en blijft innoveren. BORA introduceert een nieuw kookveld met afzuiging: de BORA X Pure.

Deze nieuwste toevoeging aan de BORA-collectie opent een nieuwe wereld van koken en tilt uw kookplezier en -gemak naar een hoger niveau. Wilt u van deze luxe genieten tijdens het koken? Lees dan snel verder wat de BORA X Pure precies is en ontdek het gemak en stijlvolle, high tech design.

De vernieuwde BORA X Pure inductiekookplaat

De nieuwe BORA X Pure inductiekookplaat is verkrijgbaar in twee modellen. Deze nieuwe modellen heten PUXA en PUXU. Het verschil tussen deze twee modellen zit in het afzuigsysteem. De BORA X Pure PUXA heeft een luchtafvoer naar buiten en de BORA X Pure PUXU heeft een geïntegreerd recirculatiesysteem.

Bij de BORA PUXU reinigt de kooklucht binnen het apparaat, terwijl de kooklucht bij de BORA PUXA naar buiten leidt. Om het voor u wat makkelijker te maken hebben we hieronder de kenmerken van de twee modellen op een rijtje gezet.

BORA X Pure PUXA

·      Luchtafvoer naar buiten
·      Geen filters nodig
·      Intuïtieve sControl-bediening
·      Minimalistisch design
·      Eenvoudig te reinigen
·      Inductieplaat met zeer groot kookoppervlak
·      Geïntegreerde vetopvangbak
·      3 warmhoudstanden

BORA X Pure PUXU

·      Kookluchtreiniging in het apparaat
·      Geen afvoer naar buiten nodig
·      Intuïtieve sControl-bediening
·      Strak en minimalistisch design
·      Eenvoudig te reinigen
·      Inductieplaat met zeer groot kookoppervlak
·      Geïntegreerde vetopvangbak
·      3 warmhoudstanden

Vernieuwde functionaliteiten

Dankzij de vernieuwde functionaliteiten van de BORA X Pure wordt koken nu nog aangenamer. Zo is de bediening nu gemakkelijker dan ooit dankzij de intuïtieve sControl-bediening. U activeert alle nodige functionaliteiten snel door uw vinger omhoog of omlaag te bewegen. Deze nieuwe BORA X Pure heeft bovendien grote kookoppervlakten, zodat u gemakkelijk twee grote pannen naast elkaar plaatst.

Ook is het vervangen van het filter zeer eenvoudig. Dit kunt u namelijk van bovenaf doen via een instroomopening. Het voordeel hiervan is dat u geen laden of panelen hoeft te verwijderen. Het gezegde ‘’gemak dient de mens’’ is zeker van toepassing met de nieuwe BORA X Pure.

Creëer meer ruimte

Meer opbergmogelijkheden zijn mogelijk met BORA X Pure. De toestelhoogte is minder dan 200 mm en daardoor blijft er veel ruimte over voor het opbergen van andere keukenspullen. Bovendien is de recirculatiefiltereenheid ingebouwd bij het PUXU systeem en neemt daardoor ook geen extra ruimte in beslag. Er blijft meer dan genoeg ruimte over voor uw keukengerei, pannen, potten en andere handige keukenspullen. Zo geniet u met de BORA X Pure van extra opbergmogelijkheden en zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

High tech design

Naast de nieuwe, handige functionaliteiten is ook het design van de BORA X Pure vernieuwd. Het kookveld en de afzuiging zijn volledig vlak ingebouwd, wat zorgt voor een strakke afwerking. Bij gebruik van de bediening licht deze op en laat een indrukwekkende, blauwwitte kleur achter. Hierdoor creëert u een luxe, high tech uitstraling in de keuken. Een ander, nieuw hightech element van deze BORA X Pure is de variabele warmhoudfunctie. U kiest tussen drie warmhoudstanden met verschillende temperatuurniveaus. Zo maakt u de gerechten perfect klaar en voorkomt u verbranding van het gerecht.

Kom langs en laat u inspireren!

Lijkt u het wel wat om te genieten van extra kookgemak en een luxe uitstraling? Dan is de BORA X Pure echt iets voor u! De buitengewone technische innovatie gaat gepaard met een perfect design waar u jarenlang van geniet. Heeft u behoefte aan extra informatie? Maak dan een afspraak met onze professionele adviseur. Onze adviseurs weten alles over BORA en adviseren u graag. Kom langs in een van onze vestigingen en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. 

 

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten