Nieuwe keuken gekocht?

De 6 belangrijkste tips na de aankoop van een keuken

De 6 belangrijkste tips na de aankoop van een keuken

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe keuken. Na de aankoop van een keuken breekt een leuke tijd aan waarin een aantal zaken geregeld moeten worden. Ben je benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel de 6 belangrijkste tips na de aankoop van een keuken! 

1. Sloop je oude keuken voorzichtig 

Je oude keuken zal eruit gesloopt moeten worden na de aankoop van een keuken. Dit kun je natuurlijk uitbesteden wanneer je hier geen tijd of zin in hebt, maar kun je ook zelf doen. Wanneer je hiervoor kiest is het slim om eerst te bedenken hoe je dit het beste kan aanpakken. Zo moet je bijvoorbeeld niet vergeten om eerst de groep in de meterkast uit te schakelen. 

2. Houd rekening met het installatieplan

Denk goed na over het installatieplan. Zijn er bijvoorbeeld voldoende stroompunten beschikbaar? Is al het leidingwerk in orde? Heb je wel gedacht aan een afzuigkap boven je kookeiland? Als je twijfelt of dit alles wel in orde is, kun je altijd langskomen in één van onze showrooms voor advies. 

3. Wees aanwezig tijdens het plaatsen van de nieuwe keuken 

Het is slim om aanwezig te zijn wanneer jouw nieuwe keuken wordt ingemeten en opgeleverd. Wijzigingen na aankoop van de keuken kunnen dan ter plekke persoonlijk besproken worden. Bovendien kun je zelf in de gaten houden hoe de werkzaamheden verlopen. 

4. Kleed je keuken aan met de mooiste keukenaccessoires 

Is je keuken geplaatst? Dan kun je beginnen met het aankleden van je keuken. Een leuk onderdeel na de aankoop van een keuken. Kies voor de mooiste keukenaccessoires die je keuken helemaal af maken. 

5. Neem de tijd om je kastjes en lades in te richten 

Na de aankoop van een keuken en het plaatsen ervan, zul je de keuken zelf helemaal in moeten richten. Neem hiervoor lekker veel tijd zodat je al je lades en kastjes zo praktisch mogelijk kunt inrichten. Zo kun je comfortabeler en gemakkelijker koken! 

6. Ga heerlijk genieten na de aankoop van een keuken 

Na de aankoop van een keuken is het natuurlijk belangrijk dat je er ook lekker van gaat genieten. Hopelijk is de keuken helemaal naar wens en kun je hier een fijne tijd gaan beleven! Wil je graag nog wat dingen aanpassen? Neem dan contact met ons op! 

Meer weten? 

Maak een afspraak in één van onze showrooms wanneer je nog vragen hebt over de tijd na de aankoop van een keuken. Wij helpen je graag verder! 

Ik hou je graag op de hoogte van de leukste nieuwtjes

Sofie van Velzen

Blog schrijfster Tulp

Terug naar het overzicht

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.