Tulp Keukens adviseert je over

Creativiteit met Keukentegels

Creatief met keukentegels


Creatief met keukentegels

Keukentegels maken de inrichting van jouw keuken compleet. Van industrieel tot modern en van design tot klassiek, voor iedere keuken is er een geschikte keukentegel te vinden. Tulp Keukens biedt een breed assortiment aan diverse keukentegels. Lees hier meer over de mogelijkheden en laat je inspireren.
 

Hoe decoreer ik mijn keuken met tegels?

Bij keukentegels kun je natuurlijk denken aan een prachtige tegelwand. Van gekleurde tegels tot witte, simpele tegels, een tegelwand biedt oneindig veel mogelijkheden. Bovendien kun je ook kiezen voor een tegelwand met een robuuste uitstraling. Natuurstenen of granieten keukentegels creëren dit stoere effect. Daarnaast kun je ook denken aan keukentegels op de vloer. Vloertegels zijn niet alleen makkelijk in het onderhoud, maar voegen ook iets toe aan de uitstraling van jouw keuken. Vanzelfsprekend hebben keukentegels op de vloer een sterker effect dan aan de wand, doordat dit oppervlak groter is. Daarom worden voor de vloer vaak minder opvallende tegels met een rustig design gebruikt. Voor de keukenwand kun je echter wel wat meer variëren zonder een druk effect te creëren.

Welke soort tegels past het beste bij mijn keuken?

De oneindige keuze aan tegels zorgt ervoor dat je eindeloos kunt variëren met het design. Van felgekleurde, vrolijke tegels tot moderne eyecatchers, het kan allemaal. Mozaïektegels behoren tot een van de populairste mogelijkheden. Dit type tegels komt goed tot zijn recht in bijvoorbeeld een huiselijke of klassieke keuken. Keukentegels met een hout- of betonlook staan juist weer prachtige in een industriële keuken. Wil je een echte eyecatcher toevoegen aan jouw keuken? Kies dan voor een opvallend design of een contrasterende kleur. Hiermee ben je verzekerd van een keukenwand die direct de aandacht trekt. Bedenk daarom goed welk effect jij wil creëren met keukentegels en kies op basis daarvan bijpassende tegels voor jouw type keuken!

Meer inspiratie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden met keukentegels? Bezoek dan een van onze showrooms en laat je inspireren. Onze adviseurs kijken graag met je mee en zoeken met je mee naar de beste mogelijkheden voor jouw keuken.
 

 

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten