Een landelijke keuken in een modern jasje

Hoe combineer ik een landelijke keuken met moderne comfort?

Nostalgisch, maar toch modern: de ouderwetse gezelligheid van een landelijke keuken haalt het nostalgische gevoel bij je naar boven. Doordat de keukens geheel in de landelijke stijl kunnen worden voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen bied dezelfde gemakken als een moderne keuken.

Moderne aspecten

Moderne apparaten kunnen goed gecombineerd worden met een landelijke keuken. Bij Tulp keukens bedenken we samen een oplossing om al je gewenste apparaten in jouw nieuwe keuken te plaatsen. Naast het gebruik van moderne apparaten, kunnen landelijke keukens ook een modern jasje krijgen door het gebruik van hoogglans elementen of het kiezen voor een schouw met strakkere lijnen. Dit zijn aspecten waar je goed over na moet denken, want dit is bepalend voor de uitstraling van jouw keuken. Wil je hier persoonlijk advies in? Kom dan langs in één van onze showrooms.

Natuurlijke materialen

In landelijke keukens horen de natuurlijke materialen zoals hout, composiet en graniet. Die natuurlijke materialen maken de charme van het platteland compleet. Houten keukenkastjes in combinatie met een werkblad van natuurlijk materiaal geeft de keuken een echte authentieke sfeer. Door een werkblad van graniet of zelfs beton krijgt je keuken een erg stoere en robuuste uitstraling. Maak je keuken nog gezelliger door er een grote, robuuste houten keukentafel met grove planken met nerven neer te zetten. Zo maak je jouw keuken het hart van het huis.

Tips voor een landelijke keuken

In een landelijke keuken gaat de aandacht al snel naar de nostalgische grepen en de keukenfronten. De keuze van grepen en keukenfronten hebben vaak een grote impact op de uitstraling van je keuken. Vaak zijn de fronten van hout om de natuurlijke uitstraling te bevorderen. Voor moderne landelijke keukens zijn ook kunststof-, acryl of hoogglans fronten steeds populairder. Een landelijke keuken heeft veel details, denk bijvoorbeeld aan rand- en sierlijsten. Die details geven jouw keuken extra sfeer en maken het geheel helemaal af.

Inspiratie opdoen

Ben jij geïnteresseerd geraakt in een landelijke keuken? En ben je benieuwd wat Tulp Keukens allemaal te bieden heeft? Bestel dan online ons gratis magazine!

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten