Tulp Keukens

Een stoere en chique keuken met Enzo Pellini leertegels

Enzo Pellini leertegels

De Enzo Pellini leertegels zijn een aanrader voor iedere keuken. Deze 100% lederen tegels worden gebruikt op wanden, meubels, deuren, kasten en bladen. Aangezien de tegels zelfklevend zijn, zijn deze eenvoudig aan te brengen op iedere gewenste locatie.

Daarnaast hebben de leertegels als groot voordeel dat deze altijd passen. De Enzo Pellini leertegels zijn te snijden in ieder gewenst formaat, waardoor u eenvoudig uw ruimte aankleedt met deze prachtige tegel. Wilt u meer weten over de Enzo Pellini leertegels? Lees dan verder en ontdek het bij Tulp Keukens.

Waarom Enzo Pellini leertegels?

De Enzo Pellini leertegels zorgen voor een elegante uitstraling en zijn volledig af te stemmen op de interieurstijl in uw woning. De uitstraling van deze tegels past perfect bij de sfeer in een Tulp keuken. Bij iedere Tulp keuken staan elegantie, innovatie en comfort bovenaan. En laat deze tegels hier nou precies op aansluiten. De elegante uitstraling hebben de tegels te danken aan de unieke kleuren en de stijlvolle designs en bewerkingen. Dankzij de ruime kleurmogelijkheden kiest u eenvoudig een tegel die volledig aansluit bij uw interieurstijl.

Ook bieden deze tegels extra comfort. Niet alleen het plaatsen, maar ook het onderhoud is erg eenvoudig. Een leren oppervlak heeft namelijk het voordeel dat deze zelf-herstellend werkt. Kleine beschadigingen en vlekjes zullen vaak vanzelf verdwijnen. Ga in dit geval dus nooit wrijven op dit materiaal. Waterspetters dient u gewoon op te laten drogen. Eventueel kunt u de wand met een zachte borstel licht borstelen. Hierdoor zien de wandtegels er weer uit als nieuw.

Chique en stoer

Houdt u van een chique en stoere uitstraling in uw keuken? Dan zijn de leertegels van Enzo Pellini een echte aanrader. De tegels zijn verkrijgbaar in de elegante kleuren choco, marron, mud en antraciet. Zit uw favoriete kleur hier bij? Overweeg dan ook eens om een gedeelte van uw woonkamer of slaapkamer te bekleden met deze tegel. Wanneer u de tegel op meerdere plekken terug laat komen maakt u van uw woning een compleet en stijlvol geheel.

Hoe plaats ik de Enzo Pellini leertegels?

De leertegels van Enzo Pellini zijn erg eenvoudig te plaatsen. Voor u begint met het plaatsen van de leertegels is het erg belangrijk dat de ondergrond van de te beplakken delen droog, schoon en vetvrij is. Hierdoor voorkomt u dat de leertegels in de loop van de tijd losraken. Teken met behulp van een waterpas een rechte, horizontale of verticale lijn waarlangs u de tegels gaat plakken. Verwijder de folie aan de achterzijde en plak de tegel tegen de wand. Gebruik de rechte lijn als hulpmiddel.

Vervolgens is het een fluitje van een cent. Werk vanuit deze lijn verder en beplak eenvoudig uw gehele wand. Snijd eventueel de laatste stukken in de hoek op maat met een stanleymes. Dit instructiefilmpje van Enzo Pellini laat zien hoe u de stijlvolle leertegels eenvoudig plaatst op iedere gewenste wand.

 

Instructievideo

Kom langs en laat u inspireren!

Bent u fan van de Enzo Pellini leertegels en wilt u deze met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in een van onze winkels. Maak direct een afspraak met een van onze specialisten voor meer informatie over deze tegels. Samen kijken we welke tegels het beste bij u passen. Bij Tulp is alles mogelijk.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten