In onze fabriek in Rijssen

JOUW KEUKEN. OP MAAT GEMAAKT. IN NEDERLAND.

Jouw keuken.
Op maat gemaakt.
In Nederland.

Een keuken die in Nederland helemaal op maat wordt gerealiseerd voor jou.
Dat doen we bij Tulp in onze eigen fabriek. Een plek waar onze makers elke dag werken aan Nederlandse keukens.

Kleur in gedachten? Bij Tulp hebben we alle kleuren

Met kleur komt je keuken tot leven! Kleur bepaalt de sfeer en zet de toon voor jouw stijl. Bij Tulp beperken we ons niet tot een aantal kleuren. Met de lakstraat in onze eigen fabriek kunnen we jouw keuken in iedere kleur spuiten. 

Van stoer beton tot warm eikenhout

Ben jij net zo gek op natuurlijke materialen als wij? Het zorgt voor een warme en rustige sfeer in jouw keuken. Van beton of hout tot marmer of keramiek. Het materiaal is altijd uniek, want in de natuur is niets hetzelfde. Daar werken wij graag mee!

Keukenkasten op maat

In eerste instantie zijn ze functioneel, maar keukenkasten bepalen ook de uitstraling van je keuken. Samen kijken we wat voor jouw levensstijl praktisch is én voor wat voor jouw keuken mooi is. Strak en greeploos of juist met reliëf. Keukenkasten maken het verschil; wij maken ze op maat in eigen fabriek.

Afgewerkt tot in de hoekjes

Alles op maat maken is één, maar een strakke afwerking vinden wij net zo belangrijk. Als jouw Tulp keuken bij je thuis staat, mag hij gezien worden. Onze makers in eigen fabriek letten op details. We gaan voor perfectie voor jou en jouw keuken.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw op maat gemaakte keuken

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Tulp keuken? Laat je inspireren door ons gratis keukenmagazine of ga direct aan de slag in onze 3D ontwerp tool. Zo probeer je direct alle kleuren, materialen en opstellingen.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten