Nu verkrijgbaar

Gessi: uniek en functioneel | Tulp Keukens

Gessi kranen

Waar kranen voorheen uitsluitend functioneel waren, worden ze tegenwoordig steeds belangrijker voor de uitstraling van de keuken. Het merk Gessi heeft dit uitstekend begrepen en biedt een uniek assortiment met bijzondere kranen aan, die fungeren als echte blikvangers. Op deze pagina laten we je graag kennismaken met de diverse modellen, functionele aspecten en voordelen voor van de luxueuze Gessi kranen.

Functionaliteit en design gaan hand in hand

Wanneer je kiest voor een Gessi kraan, haal je een ontzettend intuïtieve en technisch hoogwaardige kraan in huis. Zo zijn de hendels van de kraan erg prettig en eenvoudig te bedienen, hebben enkele van de modellen een uittrekbare uitloop voor extra flexibiliteit en staat waterbesparing hoog in het vaandel bij het merk, waardoor de kranen ontzettend duurzaam zijn. De missie van het merk Gessi is om een gebruiksobject te transformeren naar een designobject en dat zie je terug in al hun kranen. Zo beschikken ze allemaal over een gestroomlijnde vormgeving, voorzien van unieke details. Met een Gessi kraan haal je daarom zowel een functioneel als een stijlvol product in huis.

Een passende kraan voor elke keuken

Gessi biedt een uitgebreid assortiment aan kranen. De kranen zijn uitgevoerd in verschillende modellen en elk model is weer verkrijgbaar in een andere, unieke afwerking. Bij Tulp Keukens kies je uit vier verschillende modellen: Mesh, Officine, Meccanica of Inciso. Elk model heeft zijn eigen, unieke uitstraling. Daardoor vind je bij Gessi altijd een kraan die perfect bij je keuken past. We zetten de verschillende uitvoeringen voor je op een rijtje.

Gessi Mesh

De Gessi Mesh is voorzien van één hendel waarmee je de waterkracht en warmte met één eenvoudige handbeweging bepaalt. Het mondstuk van de kraan en het hendelgedeelte zijn van hetzelfde materiaal, wat zorgt voor een mooie eenheid. De Mesh kraan heeft een bijzondere zwarte kleur en is gemaakt van RVS met een PVD coating, wat zorgt voor een unieke aanblik.

Gessi Officine

De Gessi Officine kraan beschikt over een unieke, haast rechthoekige uitloop. Deze kraan heeft wederom één hendel waarmee hij handig te bedienen is. De hendel op zichzelf trekt dankzij de bijzondere vormgeving de aandacht direct naar zich toe. De Gessi Officine is verkrijgbaar in vijf verschillende afwerkingen: koper, chroom, geborsteld staal, Gun Metal en zwart RVS-PVD.

Gessi Meccanica

Met de Gessi Meccanica voorzie je je keuken van een waar designobject. Het mondstuk van de kraan en het hendel gedeelte zijn met elkaar verbonden door middel van een flinterdun tussenstuk. Het onderste gedeelte van de kraan beschikt over een bijzondere structuur, wat erg mooi contrasteert bij de rest van de kraan. De Gessi Meccanica is verkrijgbaar in de uitvoeringen Gun Metal, geborsteld staal, koper en goud, als u je je keuken van een echt pronkstuk wilt voorzien.

Gessi Inciso

De Gessi Inciso is een driegats kraan die te bedienen is door twee geometrisch vormgegeven draaiknoppen. Het opzetstuk van de draaiknoppen is exact hetzelfde opzetstuk als die van de kraanhals, wat voor een bijzondere eenheid zorgt. De kraanhals straalt door het slanke design, wat zorgt voor een strak resultaat en een lust voor het oog. Bij de Gessi Inciso kies je tussen een chromen, koperen, RVS-PVD, Gun Metal of zwarte XL afwerking.

Kom langs en laat je inspireren!

Ben je fan van de bijzondere Gessi kranen? En wil je graag uitproberen hoe intuïtief en gemakkelijk ze werken of hoe uniek ze er in het echt uitzien? Kom dan langs in een van onze winkels. Maak een afspraak met een van onze specialisten en vind de kraan die het beste bij jou past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten