Nu verkrijgbaar

Hoge keukenkasten | Tulp Keukens

Nooit meer een rommel in de keuken met hoge keukenkasten

Hoge keukenkasten bieden de oplossing voor een veel voorkomend probleem. Namelijk het aanrecht dat vol staat met kruidenpotjes en kookproducten. Wanneer je kiest voor hoge keukenkasten, kies je voor een efficiënte inrichting en extra opbergruimte in je keuken. Hoge keukenkasten benutten namelijk optimaal de ruimte door de hoogte in te werken.

Deel de hoge keukenkasten in naar wens met bijvoorbeeld lades, deuren en keukenfronten en berg je keukengerei en apparaten netjes op uit het zicht. Wil je weten wat de mogelijkheden en voordelen zijn van hoge keukenkasten? Lees dan verder en laat je inspireren!

De mogelijkheden met hoge hoekkasten

Hoge keukenkasten zijn verkrijgbaar in talloze soorten, maten en designs. Ten eerste is het belangrijk dat de hoge kast qua design volledig aansluit bij jouw keukenstijl. Daarnaast dien je een keuze te maken over hoeveel deuren je wenst in de hoge kast. Een enkele deur over de hele lengte zorgt voor een moderne uitstraling, terwijl een kast met meerdere deuren eenvoudiger te openen is.

Ook kun je de indeling van hoge kasten zelf bepalen. Zo kunnen hoge kasten worden voorzien worden van uittrekbare lades, carrousels en planken met of zonder deur. Tot slot kies je waar je de hoge kast wilt. In veel gevallen wordt deze geplaatst naast een hoge koelkast. Een hoge hoekkast is ook een praktische mogelijkheid. Kortom, kies de opties die je het meest aanspreken en stel eenvoudig jouw hoge keukenkast samen.

Een ruimtelijke uitstraling met hoge keukenkasten

Naast de extra opbergruimte in de keuken, heeft een hoge keukenkast nog een ander groot voordeel. Hoge keukenkasten zorgen er namelijk voor dat de ruimte een stuk hoger lijkt. Door veel gebruik te maken van verticale lijnen, wat het geval is bij hoge kasten, lijkt de ruimte een stuk hoger. Ook valt een hoge kast direct op in de keuken. Kies dus een kast die volledig aansluit op jouw interieurstijl en laat het dienen als stijlvolle eyecatcher in de ruimte.

Gebruik de bovenkastjes voor de niet-dagelijkse artikelen

De bovenste planken van een hoge kast liggen vaak buiten direct handbereik. Hierdoor kan het lastig zijn om de spullen van deze planken te pakken. Zorg er daarom voor dat de bovenste kastjes gevuld zijn met de niet-dagelijkse artikelen. Denk hierbij aan ovenschalen of bakartikelen die je niet vaak gebruikt. Heb je kleine kinderen? De bovenste kastjes zijn in dit geval ook erg handig om spullen in op te bergen waar de kinderen niet bij mogen komen, zoals alcoholische dranken en de snoeppot.

Kom langs en laat je inspireren!

Is een hoge keukenkast iets voor jou en wil je de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in een van onze winkels. Maak direct een afspraak met een van onze specialisten en ontvang de hulp die je nodig hebt. Samen kijken we wat het beste bij je wensen en jouw keukeninrichting past. Bij Tulp Keukens is alles mogelijk.

 

 

 

 

 

 

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten