Tips voor het stylen van jouw keuken

Tips voor het stylen van jouw keuken

De keuken wordt steeds vaker een ruimte om te leven en daardoor een verlengstuk van je interieur. Keukens mogen gezien worden, daar houden we bij Tulp ook van. Daarom geeft onze keukenstyliste Sanne je een aantal tips hoe jij jouw keuken nog mooier maakt met de juiste styling.

Kies voor natuurlijke accessoires

“Als iets tijdloos is, dan zijn het natuurlijke producten. Denk aan planten – zoals verse kruiden – maar ook aan stenen of houten items. Zij zorgen (letterlijk) voor extra leven in jouw keuken. Maak een mix tussen verschillende structuren, zoals een mooie marmeren schaal op een robuust houten dienblad.”

Van keukenhulpjes naar stijlvolle items

“Servies, olijfolie, pollepels… handig om mee te koken of te serveren. Wist je dat je deze producten ook kan gebruiken om je keuken te stylen? Zet je mooie servies naast elkaar op een wandplank of in een vakkenkast. Schenk je olijfolie over in een afsluitbare glazen fles of zet je kookgerei in een hoge vaas en plaats deze op het keukenwerkblad.”

Aan de muur

“Jouw keuken staat vast en zeker in de buurt van een muur en daar kan je ook zeker iets mee doen als het om styling gaat. Denk aan een trendy behang (let op dat deze geschikt is voor de keuken) of creëer met wandplanken een gezellige nis tussen kastenwanden en hoeken. Het voegt direct nog meer gezelligheid toe aan je keuken.”

Voeg een persoonlijke touch toe

“Een inrichting is iets persoonlijks en maak je nog specialer met eigen spullen. Kies een mooie foto van je gezin en lijst deze in voor aan de muur of leg je lievelings kookboeken in een nis. Heb je ooit een mooi souvenir meegenomen van een reis? Plaats hem gerust in de keuken. Zo maak je de keuken echt jouw keuken.”

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren door ons gratis keukenmagazine. Het magazine staat vol keukeninspiratie op het gebied van kleur, opstellingen en materialen. Je ontvangt hem al binnen 3 dagen in de brievenbus.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten