Tulp Keukens

Bijzondere maatwerkoplossingen bij Tulp Keukens

Bijzondere maatwerkoplossingen bij Tulp Keukens

Tulp Keukens creëert al ruim 40 jaar keukens die zowel mooi als functioneel zijn. Met slimme oplossingen op maat zorgen we voor een zo groot mogelijk gebruiksgemak in jouw keuken. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere kast of een hoger aanrecht: bij Tulp Keukens zijn de mogelijkheden eindeloos. Lees er meer over in deze blog.

Een bijzondere keukenoplossing voor elke wens

Door onze jarenlange ervaring hebben we bij Tulp talloze oplossingen en antwoorden in huis. We kijken altijd naar of het slimmer en beter kan. Heb je een specifieke wens? Dan denken we graag mee over een bijzondere maatwerk keuken. Voor onze vakmensen in de fabriek is niets onmogelijk. Zij helpen graag mee bij het realiseren van jouw perfecte keuken.
 

Voorbeelden van maatwerk oplossingen

Bij Tulp Keukens hoort nagenoeg alles tot de mogelijkheden. We hebben een aantal bijzondere keukenoplossingen voor je op een rijtje gezet.

Hoogte werkblad

Ben je bijvoorbeeld erg lang? Dan is het van belang dat je een aanrecht hebt dat hoog genoeg is, zodat je geen last van je rug krijgt bij het bereiden van een maaltijd. Onze vakmensen creëren voor jou graag een aanrecht geheel naar wens op de best werkbare hoogte.

Efficiënte hoekkeuken

Heb je een keuken met een hoek? Vaak wordt de hoek gezien als loze ruimte. Met onze slimme oplossingen is daar geen sprake van. Zo maken wij bijvoorbeeld een hoeklade met een slim uitklapbaar keukendeurtje, zodat je ook in de hoek van de keuken efficiënt spulletjes kunt opbergen.

Afwijkende afmetingen van keukenmeubels

Wil je een afwijkende breedte van een keukenmeubel, zodat deze naadloos aansluit op de muur? Dit is voor ons geen probleem, we denken graag na over een bijzondere maatwerk keuken. Met de juiste accessoires en slimme functionaliteiten zorg je ervoor dat je het meeste haalt uit opbergruimtes en apparatuur.

Pronkstukken in de keuken

Hou je van wijn en wil je deze graag stijlvol opbergen, maar heb je geen ruimte voor een wijnrek? Wij integreren ruimte in de muur of keukenmeubel waarin je je lekkerste wijnen prachtig op kunt bergen. Heb je servies of apparatuur waar je erg trots op bent en wil je deze graag showen? Denk dan eens aan een open kast, gemonteerd boven de aanrecht, waar spots in verwerkt zijn. Zo trekt je mooie servies geheid de aandacht.

Op maat gemaakte apothekerskast

Een apothekerskast biedt ook altijd uitkomst bij het opbergen en bewaren van keukengerei. Heb je niet genoeg ruimte voor een grote apothekerskast? Dan maken wij voor jou een smalle apothekerskast op maat, waar je met gemak al je flesjes, kruidenpotjes en weckpotten in opbergt. Wij zorgen graag voor maatwerk in jouw nieuwe keuken, zodat deze voldoet aan al je eisen en wensen. 

 

Precies de kleur waar je naar op zoek bent

Ook wanneer je op zoek bent naar een heel specifieke kleur ben je bij Tulp Keukens aan het juiste adres. In onze fabriek in Rijssen beschikken we over een eigen spuiterij met lakstraat. Daardoor kunnen we elke denkbare kleur voor je keuken maken. Je gaat bijvoorbeeld voor een van onze trendkleuren, kiest voor een kleur uit ons rijke assortiment of laat jouw lievelingskleur inscannen en mengen. Of je nu houdt van een bepaalde paars tint of een gouden metallic look: niks is bij ons te gek omdat we van bijzondere keukens houden. We maken met plezier precies de kleur keuken die je voor ogen hebt.

Kom langs en laat je inspireren!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bijzonder maatwerk in je keuken? Maak dan eens een afspraak met een van onze keukenadviseurs. Zij bekijken graag jouw keuken en denken na over passende, bijzondere en effectieve oplossingen, zodat je keuken precies wordt zoals je altijd al hebt gewenst.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten