Tulp Keukens

Bijzondere maatwerkoplossingen bij Tulp Keukens

Bijzondere maatwerkoplossingen bij Tulp Keukens

Tulp Keukens creëert al ruim 40 jaar keukens die zowel mooi als functioneel zijn. Met slimme oplossingen op maat zorgen we voor een zo groot mogelijk gebruiksgemak in uw keuken. Of u nu op zoek bent naar een bijzondere kast of een hoger aanrecht: bij Tulp Keukens zijn de mogelijkheden eindeloos. Lees er meer over in deze blog.

Een bijzondere keukenoplossing voor elke wens

Door onze jarenlange ervaring hebben we bij Tulp talloze oplossingen en antwoorden in huis. We kijken altijd naar of het slimmer en beter kan. Heeft u een specifieke wens? Dan denken we graag mee over een bijzondere maatwerk keuken. Voor onze vakmensen in de fabriek is niets onmogelijk. Zij helpen graag mee bij het realiseren van uw perfecte keuken.

 

Voorbeelden van maatwerk oplossingen

Bij Tulp Keukens hoort nagenoeg alles tot de mogelijkheden. We hebben een aantal bijzondere keukenoplossingen voor u op een rijtje gezet.

Hoogte werkblad

Bent u bijvoorbeeld erg lang? Dan is het van belang dat u een aanrecht heeft dat hoog genoeg is, zodat u geen last van uw rug krijgt bij het bereiden van een maaltijd. Onze vakmensen creëren voor u graag een aanrecht geheel naar uw wens op de best werkbare hoogte.

Efficiënte hoekkeuken

Heeft u een keuken met een hoek? Vaak wordt de hoek gezien als loze ruimte. Met onze slimme oplossingen is daar geen sprake van. Zo maken wij bijvoorbeeld een hoeklade met een slim uitklapbaar keukendeurtje, zodat u ook in de hoek van uw keuken efficiënt spulletjes kunt opbergen.

Afwijkende afmetingen van keukenmeubels

Wilt u een afwijkende breedte van een keukenmeubel, zodat deze naadloos aansluit op uw muur? Dit is voor ons geen probleem, we denken graag na over een bijzondere maatwerk keuken. Met de juiste accessoires en slimme functionaliteiten zorgt u ervoor dat u het meeste haalt uit opbergruimtes en apparatuur.

Pronkstukken in de keuken

Houdt u van wijn en wilt u deze graag stijlvol opbergen, maar heeft u geen ruimte voor een wijnrek? Wij integreren ruimte in uw muur of keukenmeubel waarin u uw lekkerste wijnen prachtig op kunt bergen. Heeft u servies of apparatuur waar u erg trots op bent en wilt u deze graag showen? Denk dan eens aan een open kast, gemonteerd boven uw aanrecht, waar spots in verwerkt zijn. Zo trekt uw mooie servies geheid de aandacht.

Op maat gemaakte apothekerskast

Een apothekerskast biedt ook altijd uitkomst bij het opbergen en bewaren van keukengerei. Heeft u niet genoeg ruimte voor een grote apothekerskast? Dan maken wij voor u een smalle apothekerskast op maat, waar u met gemak al uw flesjes, kruidenpotjes en weckpotten in opbergt. Wij zorgen graag voor maatwerk in uw nieuwe keuken, zodat deze voldoet aan al uw eisen en wensen. 

 

Precies de kleur waar u naar op zoek bent

Ook wanneer u op zoek bent naar een heel specifieke kleur bent u bij Tulp Keukens aan het juiste adres. In onze fabriek in Rijssen beschikken we over een eigen spuiterij met lakstraat. Daardoor kunnen we elke denkbare kleur voor uw keuken maken. U gaat bijvoorbeeld voor een van onze trendkleuren, kiest voor een kleur uit ons rijke assortiment of laat uw lievelingskleur inscannen en mengen. Of u nu houdt van een bepaalde paars tint of een gouden metallic look: niks is bij ons te gek omdat we van bijzondere keukens houden. We maken met plezier precies de kleur keuken die u voor ogen heeft.

Kom langs en laat u inspireren!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van bijzonder maatwerk in uw keuken? Maak dan eens een afspraak met een van onze keukenadviseurs. Zij bekijken graag uw keuken en denken na over passende, bijzondere en effectieve oplossingen, zodat uw keuken precies wordt zoals u altijd al heeft gewenst.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten