Ontdek de voordelen van

Whirlpool Smart Cook

Whirlpool Smart Cook: de nieuwe W collectie


Slim koken met de Whirlpool Smart Cook collectie

Whirlpool Smart Cook heeft recentelijk een nieuwe ontwikkeling op de markt gebracht: de inductiekookplaten uit de nieuwe W collectie. Deze collectie is ontworpen op basis van de nieuwste ontwikkelingen en technieken, waardoor koken nog gemakkelijker wordt. Ben je benieuwd naar de geavanceerde inductiekookplaten? Lees hier alles over de voordelen van deze nieuwe collectie.

De nieuwste inductiekookplaten uit de W collectie

De inductiekookplaten zijn voorzien van een speciaal systeem waardoor het lijkt alsof je nooit meer alleen in de keuken staat. De geavanceerde inductiekookplaat begeleidt je tijdens het koken en zorgt ervoor dat jouw favoriete maaltijd nu nog lekkerder smaakt. In het menu kies je drie verschillende opties: assisted cooking, chef control of flexifull. The 6th sense technologie van Whirlpool zorgt ervoor dat jij de gewenste begeleiding krijgt tijdens het koken. De eerste functie leidt je stap voor stap door het recept. Kies de voedselcategorie, bereidingswijze en eventueel de dikte van het ingrediënt. Zodra je de pan op de kookzone plaatst, wordt de temperatuur automatisch gereguleerd en ben je gegarandeerd van een heerlijke bereiding van jouw maaltijd. Chef control is ideaal voor de bereiding van diverse gerechten op verschillende temperaturen. Tot slot zorgt de flexifull optie ervoor dat de gehele kookplaat als één grote kookzone dient, die je flexibel kunt gebruiken. Alle potten en pannen van welke afmeting dan ook plaats je op een willekeurige plek op de inductiekookplaat..

Wat zijn de voordelen van de W collectie?

Naast deze geavanceerde opties biedt de W collectie van Whirlpool Smart Cook nog meer voordelen. Wil je weten wat deze zijn? Wij zetten ze hier voor je op een rijtje.
iXelium
Deze exclusieve coating zorgt voor een krasbestendige laag op de kookplaat. Hiermee voorkom je slijtage en is het oppervlak bovendien beschermd tegen hoge temperaturen. De egale inductiekookplaat is daarnaast extra gemakkelijk schoon te houden. De langdurige glanzende uitstraling zorgt voor langdurig kookplezier.
SmartSense
Dankzij de 6th technologie bereik je ongekende kookresultaten. De temperaturen en kooktijd worden automatisch ingesteld dankzij de sensoren. Dit maakt het koken niet alleen leuker, maar ook makkelijker!
Gebruiksvriendelijke display
De interface met touchscreen is eenvoudig te bedienen en biedt talloze opties voor de bereiding van jouw favoriete maaltijden. Navigeer je eenvoudig door het menu dankzij het interactieve touchscreen.

Bezoek een van onze showrooms

Wil jij deze innovatieve collectie van Whirlpool Smart Cook met eigen ogen bewonderen? Bezoek dan een van onze showrooms. Hier staan onze adviseurs voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een passend advies. Ben je ook benieuwd naar de andere keukenapparatuur van Whirlpool? Ook deze apparatuur bekijk je in onze showrooms of klik hier voor een online overzicht.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten