Tulp Keukens

Trend: pastelkleuren in de keuken

Trend: pastelkleuren in de keuken

Een ware keukentrend op dit moment is het gebruik van pastelkleuren in de keuken. Dat snappen wij maar al te goed, immers zorgt het gebruik van pastelkleuren in de keuken voor een warme maar toch rustige uitstraling. De verschillende pastelkleuren kunnen op diverse manieren worden toegepast in de keuken, waardoor er met iedere pasteltint een andere stijl gecreëerd kan worden. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Lees dan snel verder. De keukenspecialisten van Tulp Keukens geven u hieronder een aantal voorbeelden over het gebruik van pastelkleuren in uw keuken.

 

 

Pastelkleuren in een stoere keuken

Wie denkt dat het met pastelkleurige keukenfronten niet mogelijk is om een stoere keukenstijl te creëren, heeft het mis. Door vrolijke accenten te mixen met stoere elementen kan er juist een bijzonder warme maar toch stoere keuken gecreëerd worden. Zo wordt er bijvoorbeeld hieronder in de keuken van Tulp Waalwijk gebruik gemaakt van fjordblauwe keukenfronten in combinatie met enkele donkere elementen, zoals de donkere achterwand, de zwarte magnetron en de bar met kastenwand. Hierdoor wordt er een unieke, industriële keuken gecreëerd, die niet alleen stoer is maar ook zeer kleurrijk.

 

Combineer pastel met hout voor een landelijke stijl

Bent u gek op een warme en gezellige keukenstijl, dan is een landelijke keuken zeker een geschikte keuze voor u. Door deze landelijke keuken te combineren met enkele pastelkleurige elementen wordt de keuken nog warmer én gezelliger. In deze pastelgroene keuken van Tulp Waalwijk worden de pastelkleurige keukenfronten uitstekend gecombineerd met enkele houten elementen, zoals de tafel en vloer. Hierdoor krijgt deze landelijke keuken een nog warmere uitstraling. Immers vormt het zachte groen een mooi kleurenpalet met het natuurlijke hout en de wittinten. Wij krijgen er lentekriebels van!

 

Bekijk diverse pastelkeukens bij Tulp Waalwijk

Pastelkleuren worden steeds meer een trend in keukens en laten we daar nu net bij onze nieuwste vestiging in Waalwijk al op ingespeeld hebben met diverse pastelkeukens. Tulp keukens kan elke kleur maken die u maar kunt bedenken. Dus bent u enthousiast over de pastelkleurige trend in de keuken en zou u graag wat meer inspiratie opdoen over deze kleurtrend? Bezoek dan onze showroom in Waalwijk waar diverse pastelkleurige keukens te bewonderen zijn: van een bloesemroze tot aan een fjordblauwe keuken. Onze keukenspecialisten helpen u graag met het kiezen van de juiste kleur die past bij uw wensen.

Wilt u nog meer manieren ontdekken om pastelkleuren te combineren in uw keuken? Doe hier dan nog meer keukeninspiratie op.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten