Tulp Keukens

Quva: dé slimme manier voor het vacumeren van voedsel

Quva: dé slimme manier voor het vacumeren van voedsel

Quva is een nieuw, stijlvol en doeltreffend vacuümsysteem voor in de keuken. Met dit handige apparaat kunt u snel en eenvoudig eten vacumeren, waardoor het langer vers en beter op smaak blijft. Wat Quva zo uniek maakt, is het compacte en geïntegreerde systeem dat nauwelijks ruimte in beslag neemt. Het apparaat is strak en netjes in uw keukenblad verwerkt.

Alleen wanneer u het apparaat gebruikt, is het pop-up vacumeerdeel zichtbaar. Zo niet, dan ziet u de moderne, roestvrijstalen of mat zwarte metalen ring. Kortom, Quva is een slimme, handige en stijlvolle oplossing die voedselverspilling tegengaat. Spreekt dit revolutionaire systeem u wel aan? Lees dan meer over het merk, de werking en de voordelen.

Wat is Quva en hoe werkt het?

In Nederland verspillen we massaal voedsel: maar liefst 700.000.000 kilo per jaar. Quva wil daar een stokje voor steken middels een doordachte oplossing om voedsel langer te kunnen bewaren. Voor het vacumeren van voedsel bestaan al jaren verschillende, losse apparaten. Niemand zit echter te wachten op een groot, extra keukenapparaat op het werkblad. Quva laat zien dat vacumeren ook mogelijk is met een compact, stijlvol en geïntegreerd systeem dat snel en doeltreffend werkt.

Met één druk op de knop is Quva klaar voor gebruik. Wanneer het juiste vacuümniveau is bereikt, slaat het apparaat automatisch af. Bovendien ontvangt u audio feedback, zodat u ook hoort dat het apparaat klaar is. Wel zo handig als u in de tussentijd met iets anders bezig bent. Klaar met vacumeren? Dan rolt de vacuümslang automatisch terug in het apparaat. Kortom, de bediening is eenvoudig, intuïtief en snel.

De uiteenlopende mogelijkheden van Quva

Met Quva kunt u alle kanten op. Bij ieder systeem krijgt u standaard tien herbruikbare vershoudzakken in diverse formaten. Hierin bewaart u vers voedsel tot wel drie keer langer. Bovendien blijven vitaminen, sappen en smaken veel beter bewaard. De duurzame vershoudzakken zijn geschikt voor de koelkast, de vriezer en de sous-vide kooktechniek. Bij sous-vide kookt u het vacuüm verpakte voedsel in een pan met water, waarbij smaken en sappen optimaal bewaard blijven.

Daarnaast ontvangt u bij een Quva twee vershouddozen en een marinade ring om snel en effectief voedsel te marineren. Deze functie zorgt ervoor dat de marinade in een korte tijd heel diep in het voedsel trekt dankzij vacuüm. Hierdoor krijgt uw vlees of vis een heerlijke smaak. Tot slot krijgt u ook twee wijnstoppers bij het systeem. Deze zijn geschikt om iedere wijnfles perfect af te sluiten en zo de rijke aroma’s te behouden.

Meer weten? Maak een afspraak

Lijkt het Quva vacuümsysteem u wel wat en wilt u meer weten over het merk en de mogelijkheden? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms. Bij onze deskundige adviseurs kunt u terecht voor al uw vragen over dit nieuwe, revolutionaire merk. Een van onze specialisten bespreekt samen met u de mogelijkheden voor een Quva systeem in uw nieuwe keuken.

 

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten