Rotterdam, we zijn klaar!

Onze showroom in Rotterdam is compleet vernieuwd! Met meer dan 40 nieuwe keukens willen onze adviseurs laten zien dat de mogelijkheden op keukengebied oneindig zijn.

Maatwerk én van kwaliteit

Onze keukens zijn er in verschillende stijlen en unieke opstellingen. Daarnaast begrijpen we dat de ideale keuken voor iedereen anders is. Bij Tulp Keukens hechten we daarom waarde aan maatwerk. In onze eigen Tulp-fabriek in Rijssen maken we alles mogelijk.

Profiteer nu van 25% openingskorting

Speciaal om de heropening te vieren geven we 25% korting op alle keukens. Ga snel naar onze showroom in woonmall Alexandrium aan de Watermanweg 223 in Rotterdam!

Gratis interieuradvies

Kom op zondag 20 januari, zondag 27 januari, zondag 3 februari en zondag 10 februari langs voor gratis interieur- en kleuradvies. Maak snel uw afspraak in de vestiging en vraag naar de mogelijkheden. 
 

Keuken vermist!

Help ons met zoeken. Tijdens de verbouwing is onze chauffeur een keuken verloren ergens in Rotterdam. Vind de keuken en verdien een waardecheque t.w.v. €5.000,-.

Hulp nodig bij de zoektocht?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief via het formulier en ontvang tips van onze chauffeur om nóg sneller achter de vindplaats te komen.

Ontvang de nieuwsbrief

Mis nooit een actie of event
Adresseren aan
Versturen naar

Deelname is alleen mogelijk bij 18 jaar en ouder. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Met het meedoen aan deze actie ga je akkoord met de privacystatement van Tulp keukens zoals te vinden op de website en geef je Tulp Keukens toestemming om contact op te nemen voor commerciële doeleinden. Lees hier meer over de actievoorwaarden.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Terug
Sluiten