Tulp Keukens

Inspiratie nodig? Kom langs in een van de showrooms

U bent van harte welkom bij Tulp Keukens

Het kopen van een keuken is leuk. Een keuken is namelijk meer dan een plek om alleen te koken en de vaat te doen. Het is ook een plek om samen met het gezin bij elkaar te komen en gezellig te kletsen en eten. Aangezien we hier zoveel tijd doorbrengen is het kiezen van de juiste keuken een belangrijke opdracht. Bij Tulp Keukens staan keukens in diverse opstellingen, stijlen, materialen en kleuren. Loop rond in een van onze showrooms en laat u inspireren!

 

Geniet van een warme kop koffie of thee

Bij binnenkomst in onze showroom wordt u een heerlijke kop koffie of thee aangeboden. U kunt vervolgens op uw gemak de verschillende keukenopstellingen bekijken. Onze adviseurs staan voor u klaar om u alle mogelijkheden te laten zien. Heeft u vragen? Ook dan helpen onze adviseurs u graag. Samen met u nemen de adviseurs u mee door verschillende stijlen, opstellingen, kleuren, materialen en apparatuur. Op doet u gegarandeerd inspiratie op voor uw droomkeuken. 

 

De beste keukenmerken voor u

Niet alleen voor persoonlijk advies bent u bij ons aan het juiste adres. U geniet ook van de beste keukenmerken. Wat dacht u van een luxe Bora afzuigsysteem? Kookgeuren en -dampen die blijven hangen zijn hierdoor verleden tijd. Een fijne, stijlvolle Bosch vaatwasser is ideaal voor de schoonmaak van uw borden en bestek. Ook vindt u in onze showrooms de beste apparaten van onder anderen AEG, Miele en Siemens.

Wij verwelkomen u graag

Wij laten u graag alle mogelijkheden zien. Bij Tulp Keukens is namelijk alles mogelijk. Tulp Keukens onderscheidt zich door het maatwerk van de bovenste plank. Wilt u persoonlijk geholpen worden in een van onze showrooms? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. De afspraak plant u in op een moment dat het voor u uitkomt. De adviseurs van Tulp Keukens weten alles over keukens, keukenapparatuur en de laatste trends. Laat u verrassen door de handige inzichten en creatieve ideeën van onze deskundige adviseurs. Zij houden rekening met uw wensen, budget en inrichting. Zo komt u samen tot de perfecte keuken voor in uw woning. Graag tot ziens in een van onze vestigingen. 

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.