Vijf redenen om een showroomkeuken te kopen

5 redenen


1. De lage prijs
Gemiddeld kost een nieuwe keuken tussen de 10.000 en 15.000 euro. Een showroomkeuken kan tegen een scherpe prijs worden aangeboden, omdat deze plaats moet maken voor een nieuwe keuken. Maar hoeveel scheelt dit nu in je portemonnee ten opzichte van een nieuwe keuken? Gemiddeld is het verschil minimaal 20%, maar dit kan oplopen als de keuken ouder is dan één tot twee jaar of duidelijke gebruikssporen heeft. Voor wie geen nieuwe keuken wil kopen, is een showroomkeuken een financieel voordelige optie.

2. De luxe uitvoering
Een showroomkeuken heeft dus al een tijdje in de showroom gestaan. Dat heeft als voordeel dat veel showroomkeukens vaak extra luxe zijn uitgevoerd om klanten te trekken. Je krijgt daardoor veel keuken voor weinig geld! Zo zijn de keukens bijvoorbeeld voorzien van optimale ergonomische lade- en kastindelingen, extra laklagen, enzovoort. Voor al die extra’s hoef je dus niet meer de volle pond te betalen.

3. Keukenapparatuur voor A-merken
Niet alleen zijn showroomkeukens voorzien van vele luxe extra’s, de apparatuur in de keukens is meestal van A-kwaliteit. Zo heb je voor een lage prijs een koelkast van Smeg of Bosch of een fornuis van Boretti of Bauknecht. Er is geen sprake van schade door gebruik, aangezien de apparatuur nooit eerder is aangesloten. De keukens zijn over het algemeen voorzien van een combimagnetron of oven, fornuis, koelkast, vaatwasser en een afzuigkap.Wil je liever andere apparatuur in je keuken, dan kun je dit natuurlijk altijd met één van onze verkoopspecialisten bespreken.

4. Snelle levertijd
De gemiddelde levertijd van een nieuwe keuken ligt tussen de 10 en 12 weken. Dit is mede afhankelijk van de gekozen onderdelen zoals keukenapparatuur of maatwerk kasten en laden. De levertijd van een showroomkeuken is in principe zo snel mogelijk, doordat deze keuken al in een showroom staat. Hierdoor kun je dus al binnen een paar weken na aanschaf je nieuwe keuken in huis hebben staan. 

5. Geen verrassingen
Je keuken staat al kant-en-klaar in de showroom. Je weet dus precies wat je koopt en er zijn geen nare verrassingen meer zoals afwijkende kleuren of materialen. Loop met de verkoopspecialist de keuken goed na in de showroom. Mochten er bijvoorbeeld (deur)scharnieren vaker zijn gebruikt, dan vervangen wij deze kosteloos voor je. Zo gaat je showroomkeuken gegarandeerd lang mee!

Showroom uitverkoop weken

De komende weken is er weer volop keuze in showroommodellen wanneer ook Tulp Keukens haar keukens in de uitverkoop doet. Kijk op onze website welke showroomkeukens er bij jou in de buurt zijn en profiteer van hoge kortingen.

Download ons gratis magazine

Wil je toch liever een nieuwe keuken? Laat je dan inspireren door ons Tulp keukenmagazine met 88 pagina’s keukenopstellingen. Dit magazine in PDF-formaat kun je hieronder gratis downloaden.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten