Onze vernieuwde showroom in Veendam

Onze vernieuwde showroom in Veendam

De mooiste inspiratie en nieuwste Tulp collectie: onze vernieuwde showroom in Veendam

Onze showroom in Veendam heeft een complete metamorfose ondergaan! Van boven tot onder, compleet met nieuwe keuken inspiratie op het gebied van kleur, opstellingen en materialen. Ontdek hoe jouw Tulp in Nederland helemaal op maat wordt gerealiseerd voor jou, want alles is mogelijk! Dat doen we bij Tulp in onze eigen fabriek. Een plek waar onze makers elke dag werken aan unieke Nederlandse keukens. De koffie staat voor je klaar in onze ruim opgezette showroom in Veendam waar je al je ideeƫn tot leven kunt laten komen.

Nieuwste van het nieuwste

Met meer dan 1.000m2 aan inspiratie en meer dan 25 nieuwe showroomkeukens ontdek je in onze vernieuwde showroom in Veendam de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukens. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere kleur, persoonlijke opstelling of duurzaam en natuurlijk materiaal.

Volop variatie

Onze uitgebreide nieuwe Tulp collectie in Veendam varieert van actiekeukens, huiscollectie keukens tot design keukens. In al deze keukens zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen verwerkt zodat je in onze showroom zelf kan ervaren wat het beste bij jou past. Hierdoor kan je je keuken met onze keukenontwerpers helemaal zelf samenstellen op het gebied van keukenkasten, werkbladen en apparatuur. 

Kom langs

Onze keukenontwerpers staan voor je klaar en laten je alle mogelijkheden zien voor jouw unieke Tulp. Maak nu een afspraak en we reserveren alle tijd die jij nodig hebt voor het realiseren van de keuken die bij jou past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten