Binnenkort wordt onze winkel in Woerden verbouwd, profiteer daarom nu van kortingen oplopend tot 70%!

De keukens in onze showroom gaan plaatsmaken voor nieuwe collectie, daarom bieden wij u nu hoge korting op onze showroomkeukens.

De volgende zaken zijn goed om te weten wanneer u de aankoop van een showroomkeuken overweegt:

  1. Alles in een: bij de aankoop van een showroomkeuken hoeft u geen extra spullen, zoals apparatuur, aan te schaffen. De accessoires en keukenapparatuur zitten namelijk allemaal bij deze keukens en bij de prijs inbegrepen. Spreekt de apparatuur u niet helemaal aan? Het wisselen van apparatuur is altijd mogelijk.
     
  2. Op maat gemaakt: showroomkeukens kunnen altijd op maat worden gemaakt en in verschillende opstellingen worden geleverd. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.
     
  3. Demontage, vervoer en montage: ook bij het aanschaffen van een showroommodel kunt u gewoon gebruik maken van onze diensten. Demontage, vervoer en montage zijn gewoon mogelijk, net zoals bij de aanschaf van een nieuwe keuken op maat.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten