Blijf binnen je budget met 3 tips voor een goedkope keuken

Goedkope keukens

Blijf binnen je budget met 3 tips voor een goedkope keuken

Een goedkope keuken kopen is vaak de wens van een heleboel mensen die een nieuwe keuken willen aanschaffen, maar binnen een bepaald budget moeten blijven. Deze wens voor een goedkope keuken blijkt echter in de praktijk vaak lastig te vervullen. Het aanschaffen van een nieuwe keuken doe je niet dagelijks en daarom geven we je drie handige tips die je helpen om binnen jouw budget te blijven.

Tip 1: Kies voordelige materialen met een luxe uitstraling

Bij het aanschaffen van een goedkope keuken heb je vaak de keuze uit verschillende materialen voor bijvoorbeeld het werkblad. Kies hierbij voor voordelige materialen die dezelfde uitstraling hebben als het materiaal dat je zo mooi vindt. Zo kun je kiezen voor een composieten werkblad wanneer je een keramieken aanrechtblad prachtig vindt. Dit heeft dezelfde mooie uitstraling, maar is een stuk goedkoper. Kom langs in onze winkel en laat onze adviseurs je helpen met het kiezen voor de juiste materialen zodat jij jouw goedkope keuken kan samenstellen.

Bezoek een showroom bij jou in de buurt

Tip 2: Maak een lijstje met wensen voor jouw goedkope keuken

Hoe zag jouw oude keuken eruit? Ga na wat je fijn vond aan je oude keuken en bedenk welke punten je graag verbeterd zou willen zien in je nieuwe keuken. Zo kan het zijn dat je de opstelling bijvoorbeeld fijn vond, maar graag meer kastruimte zou willen. Zet al je wensen op een lijstje, en zorg dat je nieuwe goedkope keuken hieraan voldoet. Maar let op: doe niet meer dan dat! Zo voorkom je dat je je meer kosten op de hals haalt dan nodig is.

Bekijk de keukencollectie

Tip 3: Bepaal of je bepaalde luxe apparatuur echt nodig hebt

Vind je die super luxe inbouwkoffiemachine zo aantrekkelijk? Of die bakoven met stoomfunctie? Heel begrijpelijk, maar helaas zit hier een aardig prijskaartje aan. Overweeg daarom of je deze luxe apparatuur wel echt nodig hebt. Het is zonde wanneer je hier je geld aan besteedt en het achteraf vrijwel nooit gebruikt. Heb je het wel echt nodig? Vraag aan je keukenadviseur of er soortgelijke apparatuur van andere merken wellicht goedkoper te verkrijgen zijn en maak daar je goedkope keuken compleet mee.

Lees meer over keukenapparatuur

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine