Is een showroomkeuken iets voor mij?

Kies jij voor een showroomkeuken?

Is een showroomkeuken een slimme optie voor mij?

Het zoeken naar een nieuwe keuken is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn oneindig veel mogelijkheden waardoor je soms door de bomen het bos niet meer kan zien. Het aanschaffen van een showroomkeuken behoort tot één van de opties. Een showroomkeuken maakt in de showroom plaats voor een nieuwe collectie, waardoor deze vaak wordt verkocht tegen hoge kortingen. Ideaal wanneer je maar een klein budget te besteden hebt. Twijfel je of een showroomkeuken wel een slimme optie voor jou is? Lees dan snel verder.

Profiteer van een gloednieuwe keuken

Wanneer je kiest voor een showroomkeuken, kies je voor een keuken van hoogwaardige kwaliteit tegen een enorm scherpe prijs. Een showroomkeuken is dan ook de oplossing wanneer je niet veel geld te besteden hebt voor een nieuwe keuken. Deze keuken wordt geleverd met alles erop en eraan, wat betekent dat je meteen gebruik kunt maken van alle bijgeleverde keukenapparatuur. Deze apparaten zijn nog nooit gebruikt. Wie weet zit er wel die luxe oven in die je altijd al hebt gewild.

Bezoek een showroom bij jou in de buurt

Pas een showroomkeuken aan naar wens

Een showroomkeuken is kant-en-klaar. In de showroom krijg je hierdoor meteen een goed beeld van je nieuwe keuken, zodat je achteraf niet meer voor verrassingen komt te staan. Dit wil echter niet zeggen dat er geen aanpassingen meer mogelijk zijn. Zo kun je elementen bij bestellen om je keuken op maat te maken. Of wissel van apparatuur wanneer deze niet helemaal naar je zin is. Pas de showroomkeuken helemaal naar wens aan.

Bezoek een showroom bij jou in de buurt

(copy 1)


Maak gebruik van dezelfde diensten

Wanneer je een showroommodel hebt gekocht, kun je bij ons natuurlijk gebruik maken van dezelfde diensten als bij de aanschaf van een keuken op maat. Dit betekent dat ons montage- en service team voor je klaar staat wanneer je dit wilt. Bovendien is een showroommodel ook direct leverbaar zodat je er snel van kunt genieten. Bekijk hier de verschillende showroomkeukens. Heb jij nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom dan langs onze winkel. Onze adviseurs helpen je graag verder!

Bezoek een showroom bij jou in de buurt

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner