Luxe en chique

Graniet in de keuken

Graniet in de keuken: luxe en chique

Graniet is een luxe materiaal dat sfeer in je keuken brengt. Er zitten meer voordelen aan graniet en het gebruik van een granieten aanrechtblad. Tulp Keukens heeft verschillende soorten granieten keukenbladen in het assortiment. Lees hier meer over graniet.

Een uniek product

Graniet is niet alleen stijlvol, het is ook een echt uniek product. Natuursteen ontstaat wanneer magma ondergronds stolt. Dankzij dit natuurlijke proces is jouw granieten aanrechtblad nooit identiek aan een ander. De hoofdkleuren van graniet zijn wit, zwart en roze maar daarbinnen heb je nog een eindeloze keuze. Zo vind je altijd wel een granieten aanrechtblad dat perfect binnen de stijl van jouw keuken past.

Jarenlang genieten van graniet

Naast het feit dat je je keuken voorziet van een uniek pronkstuk, is graniet ideaal voor deze ruimte in het huis. Dankzij een een langdurig uithardingsproces is graniet namelijk keihard. Dit zorgt ervoor dat graniet zeer krasbestendig en snijvast is en dus tegen een stootje kan. Ook vormen hete pannen geen gevaar voor graniet, want dit materiaal is hittebestendig. Je aanrechtblad zal dus niet barsten zodra je er een hete pan op zet. Van graniet geniet je nog jarenlang, want het zal niet snel slijten. Zo voelt je aanrechtblad van graniet altijd aan als nieuw. 

Graniet onderhouden

Graniet is een mooi, uniek materiaal waar je nog lang van kunt genieten mits je het goed onderhoudt. Graniet kan slecht tegen bijtende stoffen, bepaalde schoonmaakmiddelen en dranken als wijn. Daarom is het belangrijk dat je het aanrechtblad regelmatig reinigt met een licht schoonmaakmiddel, heet water en staalwol. Pas wel op dat je geen krassen maakt bij het gebruik van staalwol. Indien je dit goed bijhoudt, gaat je granieten aanrechtblad nog jarenlang mee. 

Kom naar de showroom

Ben je van plan om een granieten aanrechtblad aan te schaffen, maar wil je meer weten? Kom dan langs in één van onze showrooms om de verschillende mogelijkheden te bekijken, zodat je het aanrechtblad kiest dat precies bij jouw keuken past. Bovendien staan onze adviseurs altijd klaar om je een passend en persoonlijk advies te geven.

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen