De slimste keukenkastjes op een rij

Slimme keukenkastjes

De slimste keukenkastjes op een rij

Keukenkastjes zijn in iedere keuken vrijwel onmisbaar en bieden enorm veel opbergruimte. Pannen, bestek, kruidenpotjes en borden zijn enkele voorbeelden van al het keukengerei dat je opbergt in de keukenkastjes. Ken jij het gevoel dat je vaak nog steeds ruimte te kort komt? Je bent niet de enige. Het blijkt namelijk dat in de praktijk vaak niet alle ruimte in een keuken wordt benut, wat natuurlijk zonde is. Daarom vertellen wij meer over een aantal slimme keukenkastjes.

Keukenkastjes voor al je keukengerei

Kook jij in de keuken met hele voorraden blikjes, potjes en ander houdbaar voedsel? Kies dan voor een apothekerskast: de perfecte voorraadkast die van twee kanten te bereiken is. Dit keukenkastje komt in zijn geheel naar voren wanneer je hem opentrekt. Wil je extra veel opbergruimte? Kies dan voor een binnenlade in een hoge keukenlade. Zo kun je de onbenutte ruimte gebruiken. Wat veel mensen niet weten is dat je ook een lade onder de kookplaat kan plaatsen. Bij Tulp kan je ook kiezen voor een keukenkastje geheel op maat. Kom langs in onze winkel en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Keukenwens #12 Optimaal gebruikmaken van mijn ruimte

Benut de ruimte in de hoek van je keuken

De hoek van je keuken kan enorm veel ruimte bieden die in de praktijk vaak niet wordt benut. Tegenwoordig bestaan er verschillende keukenkastjes om deze ruimte goed te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor hoeklades. Deze lades gaan tot helemaal in de hoek waardoor er enorm veel in past. Een andere optie is een Le Mans hoekkast. Dit is een keukenkastje met één of meerdere plateaus die naar buiten draaien wanneer je de kastdeur opentrekt. Ideaal wanneer je spullen wilt opbergen tot diep in de hoek.

Keukenwens #7 Slimme oplossingen

Kies voor een slimme indeling

Heb jij ook een lade in je keukenkastje die je maar niet netjes kan houden? Maak dan gebruik van een aantal handige lade-indelingen om meer overzicht te creëren in je keukenkastje. Zo zorgen bestekbakken op maat ervoor dat je bestek geordend blijft en zijn bordenhouders ideaal om je eet- soep- en dessertborden te ordenen. Gebruik je veel pannen? Gebruik een vakverdeling met een anti-slipmat zodat alle pannen netjes blijven staan en je snel de pan kan pakken die je nodig hebt. Je kunt ook kiezen voor een kruidenhouder voor een goed overzicht over je kruidenverzameling.

Bekijk de keukencollectie

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine