Tijdloos, exclusief en strak

Design keukens

Design Keukens

Design keukens zijn keukens die een unieke en eigentijdse uitstraling hebben. Door de combinatie van een bijzondere stijl, luxe apparatuur en maatwerk geven design keukens een unieke sfeer aan je woning. Deze keukenstijl onderscheidt zich op veel vlakken van andere keukenstijlen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder en ontdek nog meer over de exclusieve stijl van design keukens

Design


Design keukens: uniek en eigentijds

De design keukens van Tulip kenmerken zich door een moderne en strakke vormgeving. Dit kan zijn door greeploze kastjes, ingebouwde apparatuur en weinig accessoires. Hierdoor krijgt de keuken een minimalistische en luxe uitstraling. Door geen bovenkastjes te plaatsen lijkt de keuken ruimtelijker en strakker. Zo oogt de keuken nog groter dan deze in werkelijkheid is.

Bekijk de keukencollectie

Luxe en comfort maken de design keuken helemaal af

Apparatuur neemt in de design keuken een belangrijke rol in. De keuken lijkt misschien minimaal, maar er zit vaak meer en luxere apparatuur in dan bij een normale keuken. Denk bijvoorbeeld aan luxe koffieapparaten, stoomovens, warmhoudlades en nog veel meer. Het belangrijkste is dat deze een bepaalde luxe en comfort verschaffen waardoor jij voorzien bent van alle gemakken.

Bekijk de keukencollectie

(copy 1)


Materialen en kleuren

Materialen in design keukens hebben vaak een luxe en strakke uitstraling door het gebruik van marmer, composiet of glas. Ook zie je in design keukens vaak hoogglans terugkomen. Dit draagt bij aan de strakke look en is bovendien makkelijk schoon te maken. Wit en zwart zijn kleuren die graag worden gebruikt bij design keukens omdat deze een moderne uitstraling hebben. Maar ook felle kleuren zien we als accentkleur terug.

Bezoek een showroom bij jou in de buurt

Meer weten over design keukens?

Wil je meer weten over design keukens? Kom dan eens naar onze winkel. Hier kan je onze design keukens in het echt bewonderen, apparatuur bekijken en met onze adviseurs praten. Zij vertellen je graag meer over deze stijl keukens.

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen