Een strakke look

Greeploze keukens

Greeploze keukens: voor een strakke look

Greeploze keukens vormen de basis van de moderne keukenstijl. Door het ontbreken van keukengrepen straalt een greeploze keuken rust en minimalisme uit waardoor tegelijkertijd het ruimtelijke gevoel wordt benadrukt. Ondanks de strakke look biedt dit type keuken volop mogelijkheden om het geheel een unieke en persoonlijke touch te geven. Lees verder en ontdek wat een greeploze keuken typeert.

Grote of kleine ruimte: greeploos kan altijd

Greeploze keukens zorgen voor een rustig en overzichtelijk aanzien. Wanneer je van de moderne stijl houdt en over een kleine ruimte beschikt, is dit type keuken dan ook zeker aan te raden. Hiermee voorkom je dat je keuken druk en rommelig oogt. Ook in een grote ruimte komen greeploze kastdeuren goed tot hun recht. Denk maar eens aan een modern, greeploos kookeiland. Door het greeploze karakter gaat deze helemaal in de ruimte op.

Bekijk de keukencollectie

Greeploos of semi-greeploos?

Om greeploze kasten gemakkelijk te kunnen openen, zijn deze vaak voorzien van de tip-on techniek. Dit wil zeggen dat de kastdeur automatisch opent wanneer je er zachtjes tegenaan duwt. Vervolgens sluit deze rustig en geruisloos dankzij de softclose techniek. Is een greeploze keuken niet helemaal jouw ding, maar wil je toch een keuken met een strak en modern uiterlijk? Overweeg dan eens om semigreeploze te kiezen. Hierbij zijn de kastdeuren voorzien van een platte, strakke en bijna onzichtbare greep bovenop de deur. Zo profiteer je van beide voordelen: greeploos en gebruiksgemak!

Bekijk de keukencollectie

Hoe ziet jouw ideale greeploze keuken eruit?

Wil jij jouw greeploze keuken direct in het oog laten springen? Dan zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van hoogglans? Hoogglans stimuleert het luxueuze uiterlijk en laat je keuken vaak groter lijken. Let er wel op dat vette vingers op hoogglans sneller zichtbaar zijn dan wanneer je kiest voor matte keukenkastjes. Om de greeploze look helemaal af te maken, kun je ook kiezen voor greeploze keukenapparaten. Dankzij moderne technologieën kunnen deze tegenwoordig zeer eenvoudig geopend en gesloten worden. Wil je meer weten over de kenmerken van greeploze keukens? Kom dan langs in één van onze winkels voor persoonlijk advies.

Bezoek een showroom bij jou in de buurt

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine