Hoogglans keukens

Hoogglans keukens: een strakke keuken met een gelikte uitstraling

Hoogglans keukens kenmerken zich door hun strakke, minimalistische inrichting en luxueuze look. Wanneer je de moderne stijl in je keuken wilt doorvoeren, ben je bij een hoogglans keuken dan ook zeker aan het juiste adres! We vertellen je graag meer over de kenmerken en mogelijkheden van deze luxe keukenstijl.

Moderne materialen apparatuur

Werkbladen van glas en graniet zijn graag gezien in hoogglans keukens. Vaak worden deze moderne materialen gecombineerd met kleuren zoals wit, grijs en zwart. Een hoogglans keuken kenmerkt zich echter niet alleen door het gebruik van moderne materialen, ook moderne keukenapparatuur speelt een belangrijke rol. Denk hierbij aan een kokend waterkraan, een stoomoven en een inbouw koffiemachine: de apparatuur mag gezien worden!

Bekijk de keukencollectie

Hoogglans en greeploos

Hoogglans keukens zijn strak en stijlvol. Om de ultieme strakke uitstraling te creëren, kun je kiezen voor greeploze fronten uitgevoerd in hoogglans. Hiermee zet je direct een minimalistische basis voor je gehele keuken. Toch is een hoogglans keuken niet vanzelfsprekend greeploos. Wanneer je een wat speelser effect wilt creëren is dit type keuken ook goed te combineren met keukengrepen. Bovendien behoren platte grepen van bijvoorbeeld RVS ook tot de mogelijkheden. Deze passen dankzij hun strakke look perfect in een hoogglans keuken.

Bekijk de keukencollectie

Durf te combineren

In de meeste hoogglans keukens staan neutrale kleuren en moderne materialen centraal. Dit wil echter niet zeggen dat dit de enige mogelijkheden zijn in deze keukenstijl. Integendeel, een hoogglans keuken leent zich ook goed voor unieke combinaties, zoals hout in combinatie met wit hoogglans, zwart hoogglans met een RVS werkblad of het gebruik van een felle contrastkleur, zoals rood, geel of hardblauw. Wil je meer weten over de mogelijkheden die deze keukenstijl te bieden heeft? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels en laat je vrijblijvend adviseren door onze deskundige adviseurs.

Bezoek een showroom bij jou in de buurt

Kom langs bij onze winkel

Is een hoogglans keuken iets voor jou? Kom naar één van onze winkels om de verschillende mogelijkheden te bekijken en kies voor het type design dat bij jou past. Daarnaast kunnen onze adviseurs je van een passend en persoonlijk advies voorzien.

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen