Strak, minimalistisch en greeploos

Moderne keukens

strak en minimalistisch

Moderne keukens

Een moderne keuken kenmerkt zich door het strakke en minimalistische karakter. Je ziet vrijwel geen ronde vormen of overbodige accessoires in een moderne keuken. Dit creëert een ruimtelijke, heldere uitstraling die versterkt wordt door het typerende strakke lijnenspel van de keukenfrontjes. Het bijzondere van een moderne keuken is dat dit type keukenstijl mogelijk is in verschillende varianten, zodat je altijd wel een moderne keuken kan creëren die helemaal bij je past.

Materiaalgebruik

Bij andere keukenstijlen speelt vaak één bepaalde materiaalsoort de hoofdrol, wat niet het geval hoeft te zijn bij een moderne keuken. Kies bijvoorbeeld voor een composiet werkblad in combinatie met deuren met hoogglans. Of kies voor een houten keukenblad met kunststof deuren. Wat je ook maar mooi vindt. RVS, chroom, metaal en glas zijn de meest voorkomende materialen dankzij de moderne uitstraling. Deze materialen zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Geniet jarenlang van je tijdloze keuken!

Bekijk de keukencollectie

Kleurgebruik

Wil jij graag een rustige sfeer in je keuken creëren? Kies dan voor neutrale kleuren, zoals een antraciet werkblad en witte keukendeuren in hoogglans. Of geef je keuken een persoonlijk tintje door verschillende kleuren in combinatie met elkaar te gebruiken. Een aantal felrode keukendeuren zorgen bijvoorbeeld voor een speels effect. Bovendien past hoogglans perfect in een moderne keuken. Dit heeft niet alleen een moderne uitstraling, maar laat je ruimte ook groter lijken door de weerspiegeling van het licht.

Bekijk de keukencollectie

Onderdelen van een moderne keuken

Een strakke roestvrijstalen afzuigkap en een spoelbak met hoekige randen zijn typerend voor een moderne keuken. Ook de deuren, laden en werkbladen hebben scherpe hoeken om het strakke lijnenspel te accentueren. De keukenapparatuur is voornamelijk weggewerkt in het naadloze design om het minimalistische karakter te benadrukken. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een moderne keuken? Kom dan langs in onze winkel. Hier helpen onze adviseurs je graag verder!

Bezoek een showroom bij jou in de buurt

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen