Keukens op maat

Maatoplossingen

Ontdek al onze oplossingen op maat

Keuken kleuren

Kleur is zeer bepalend in de uitstraling van uw keuken. Daarom maakt Tulp Keukens het mogelijk om uw keuken in bijna elke denkbare kleur te leveren. Dankzij de lakstraten die onze eigen fabrieken hebben, kunnen we altijd voldoen aan de kleurwensen van de klant. Meer weten over het kleurproces van onze keukens? Lees hier alles over de lakstraten en kleurmogelijkheden van Tulp Keukens.

Natuurlijke materialen

Tulp Keukens maakt veel gebruik van natuurlijke materialen tijdens de bouw van haar keukens. Denk hierbij aan materialen als hout, beton, marmer, keramiek of fenix. Elk type materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Deze zetten wij graag voor u op een rijtje. Lees hier alles over de natuurlijke materialen van Tulp Keukens.

Keukenkastjes bepalen uw stijl

Keukenkastjes zijn niet alleen erg functioneel, maar net als de kleur ook bepalend in de uitstraling van uw keuken. Gaat u voor een moderne stijl met strakke deurtjes en greeploze kastjes, of toch liever voor een warme, landelijke look door middel van deurtjes met reliëf en klassieke greepjes? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Creëer extra ruimte

Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in uw keuken. Tulp Keukens helpt u graag bij het inrichten van lades en kastjes om het maximale uit uw keuken te halen. Denk hierbij aan ladeverdelers, 'le Mans'-indelingen en extra grote besteklades. Lees hier alles over onze praktische inrichtingsoplossingen.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten