Keukenkastjes bij Tulp Keukens

Keukenkastjes

Lees meer over de unieke keukenkast oplossingen van Tulp Keukens

Keukenkastjes bij Tulp Keukens

Een keuken is niet compleet zonder keukenkastjes. Iedere keuken heeft een uniek design en daarom zijn niet alle keukenkastjes hetzelfde. Tulp Keukens begrijpt dit als geen ander en biedt daarom de mogelijkheid om keukenkastjes op maat te maken. Benieuwd naar hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Eigen zagerij en meubelmakerij

Tulp Keukens beschikt over een eigen zagerij en meubelmakerij, wat het mogelijk maakt om maatwerk te leveren. Hierdoor is er voor iedere keuken een passende oplossing te vinden en maakt u uiteindelijk optimaal gebruik van de ruimte in uw keuken. De zagerij en meubelmakerij bevindt zich op Nederlandse bodem, waardoor Tulp Keukens directe controle heeft over het productieproces. Bijzondere of afwijkende kastontwerpen zijn daarom geen enkel probleem.

De mogelijkheden bij Tulp Keukens

Naast dat Tulp Keukens de mogelijkheid van keukenkasten op maat biedt, zijn de keukens uit de collectie al voorzien van enkele slimme oplossingen. Wij zetten er hier een paar voor u op een rijtje.

Hoekkasten
Hebt u een lastige hoek in uw keuken en weet u niet wat u met deze ruimte aan moet? Een handige hoekkast biedt de perfecte oplossing. Hiermee benut u de ruimte optimaal. Een carrouselkast, hoekkast of hoekkastlade zorgt voor een efficiënte invulling van de ruimte. Hiermee creëert u bovendien extra opbergruimte in uw keuken.

Volledige meubels
Bij Tulp Keukens werken we met complete meubels in plaats van losse onderdelen, zoals dunne plaatjes. Dit zorgt voor extra stevigheid en daarom een duurzaam meubel. Bovendien zijn de meubels vochtbestendig en bieden meer opbergruimte.

Slim ingedeelde keukenlades

Bij Tulp Keukens werken we met unieke Legraboxen. Deze slanke ontwerpen zijn voorzien van bijzondere technieken voor een optimale werking. Denk hierbij aan de geleiding van de lade, die aan de onderkant geplaatst is. Hierdoor wint de de lade aan de binnenkant aan ruimte. Tevens is de lade nóg steviger en kan deze maar liefst zeventig kilo aan gewicht dragen. Onze meubelmakers zijn intensief betrokken bij het ontwerpproces van de Legrabox en denken ook mee over het gebruik. Mede hierdoor blinken de Legraboxen uit in zowel functionaliteit als design.

Meer weten over onze kasten?

Maak een afspraak en plan een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en de mogelijkheden over uw wensen voor keukenkastjes bespreken. De adviseur verdiept zich met passie en plezier in uw specifieke wensen en tekent deze voor u uit in een realistisch 3D-ontwerp. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Meer keukenkasten bekijken?

Onze keukenadviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien omtrent keukenkasten. Om verzekerd te zijn van persoonlijk advies, raden wij u aan van tevoren een afspraak te maken met één van onze showrooms. De koffie staat dan bovendien voor u klaar.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten