keuken grijze muur

Grijze keukens

Lees meer over de grijze keukens van Tulp Keukens

Grijze keukens

De grijze keuken maakt zijn opkomst en wordt daardoor steeds populairder. Het is net even wat anders dan standaard wit en bovendien is de kleur grijs eenvoudig te combineren met andere kleurtinten. Ook laat deze kleur zich goed combineren met verschillende keukenstijlen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met een grijze keuken? Lees dan snel verder en ontdek het bij Tulp Keukens.

Verschillende grijstinten

Als u kiest voor grijs heeft u nog altijd de keuze uit een breed scala kleurtinten. Een donkergrijze keuken heeft namelijk een compleet andere uitstraling dan een lichtgrijze keuken. De donkere variant heeft een chique uitstraling, terwijl een lichtgrijs keukendesign voor een open en ruimtelijke look zorgt. Ook kunt u ervoor kiezen om diverse grijstinten met elkaar te combineren, het zogenaamde ton sur ton effect. Hiermee brengt u meer diepte in de ruimte.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Combineren met kleuren

Grijs zorgt voor eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om kleurcombinaties. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om grijstinten te combineren met zwarte of witte elementen. Wilt u liever wat verder buiten uw comfortzone treden en bent u op zoek naar een opvallende look? Grijstinten gaan ook erg goed samen met felle kleuren voor een levendige look. Voor een wat subtielere uitvoering kunt u ook kiezen voor een combinatie tussen grijs en groen of blauw. 

Diverse keukenstijlen

Naast de grote hoeveelheid mogelijkheden met kleurcombinaties leent de kleur grijs zich ook perfect voor diverse keukenstijlen. De grijze uitvoering van een landelijke keuken wordt steeds populairder. Mat grijs in combinatie met hout zorgt voor de perfecte basis van een landelijk keukendesign. Hoogglans in combinatie met grijs zorgt daarentegen voor een strakke en moderne uitstraling. Ook in een industriële of klassieke keuken komt grijs goed tot zijn recht. 

Meer weten over grijze keukens?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van grijze keukens? Kom dan eens langs in een van onze showrooms of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij nemen u graag mee langs de verschillende mogelijkheden en beantwoorden met plezier al uw vragen.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk alle kleuren in de showroom

Benieuwd naar het totale kleurenpalet van Tulp Keukens? Of wilt u zien hoe de kleuren die u in gedachten hebt tot zijn recht komen in een keukensetting? Maak dan een afspraak bij één van onze showrooms. Zo bent u verzekerd van advies van onze professionele keukenadviseurs.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten