zwarte keukens van Tulp Keukens

Zwarte keukens

Lees meer over de zwarte keukens van Tulp Keukens

Zwarte keukens: strak en chique

De zwarte keuken wint meer en meer aan populariteit en dat is niet voor niets. Zwarte keukens stralen exclusiviteit en luxe uit. Een zwarte keuken trekt geheid de aandacht naar zich toe in uw huis. Op deze pagina vertellen we u er meer over.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Gedurfd en opvallend

Hoewel een zwarte keuken in gedachten misschien klinkt als een donker geheel, komt dit voor het oog vaak absoluut niet zo over. Wanneer uw keuken beschikt over voldoende licht wordt dankzij de kleur zwart een chique geheel gecreëerd. Hoewel een zwarte keuken erg opvallend is, straalt het tegelijkertijd rust en sereniteit uit.

Een zwarte keuken voor elke stijl

Het fijne aan een zwarte keuken is dat deze kleur uitstekend toe te passen is in diverse keukenstijlen: of dit nu landelijk, modern, design of klassiek is. Zo past een mat zwarte keuken uitstekend in een minimalistisch of moderne keukenstijl. Voor de liefhebbers van landelijke keukens zijn er tal van zwarte, houten keukens beschikbaar. Zwarte keukens met een hoogglans afwerking zijn perfect voor design keukens. Ook het spelen met verschillende fronten en grepen zorgt ervoor dat een zwarte keuken geheel is aan te passen aan de stijl waar u naar op zoek bent.

Zwarte toevoegingen aan uw keuken

Vindt u een geheel zwarte keuken toch een iets te grote stap, maar wilt u wel graag iets van deze trendy kleur aan uw keukeninterieur toevoegen? Dan zijn er nog genoeg mogelijkheden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om zwarte elementen in uw keuken te integreren. Zo passen zwarte keukenkastjes bijvoorbeeld prachtig bij een houten of rvs keukenblad. Ook andersom past een zwart keukenblad erg goed bij een andere kleur keukenkasten. Een kleine toevoeging in de vorm van een zwarte kraan vormt ook een ware blikvanger. Als u zwart in het algemeen iets te heftig vindt, kunt u er ook voor kiezen om voor een andere donkere kleur keuken te gaan. Zo zijn er ook genoeg donkerblauwe, donkergrijze of donkerbruine keukens. Afhankelijk van uw wensen stelt u bij Tulp Keukens de zwarte of donkere keuken samen die voldoet aan al uw eisen.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zwarte keukens? Kom dan eens langs in een van onze showrooms of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij nemen u graag mee langs de verschillende mogelijkheden en beantwoorden met plezier al uw vragen.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk alle kleuren in de showroom

Benieuwd naar het totale kleurenpalet van Tulp Keukens? Of wilt u zien hoe de kleuren die u in gedachten hebt tot zijn recht komen in een keukensetting? Maak dan een afspraak bij één van onze showrooms. Zo bent u verzekerd van advies van onze professionele keukenadviseurs.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten