Keukenwensen

Keukenwens #3

Zelf mijn unieke kleur kiezen

De witte hoogglans keuken is populair onder de Nederlanders. Maar niet bij iedereen. En dat komt goed uit, want bij Tulp hebben we een eigen lakstraat die echt elke kleur voor je maakt. Azuurblauw, brandweerrood, honinggeel, smaragdgroen. Welke kleur van de regenboog je ook kiest, in onze lakstraat krijgt jouw keuken die kleur.

Lees meer

Keukenwens #7

Slimme oplossingen

Nederlandse keukens zijn niet de grootste van de wereld, dus dat zorgt voor uitdagingen bij het ontwerpen van de ideale keuken. Gelukkig heeft Tulp daar goed over nagedacht en slimme oplossingen bedacht voor veel voorkomende problemen. Slimme opbergsystemen die de loze ruimte benutten, werkbladen met verzonken stroompunten of klapdeuren met scharnieren die je helpen bij het openen.

Lees meer

Keukenwens #10

Een natuurlijke uitstraling

Je nieuwe keuken moet qua kleuren, stijl én materialen passen in je interieur. Daarom geeft Tulp je ruime keuze in natuurlijke materialen bij het samenstellen van je keuken. Hout, beton of juist een hoogglans laklaag. Er is meer dan voldoende keuze om je keuken een onderdeel van je huis te maken.

Lees meer

Keukenwens #12

Optimaal gebruik maken van mijn ruimte

Geen keukenruimte is hetzelfde. Als we bij Tulp je keuken ontwerpen benutten we altijd iedere vierkante centimeter van je ruimte. Geen loze hoekjes of verloren kastruimte, we ontwerpen je keuken voor jouw keukenruimte. En dankzij onze eigen fabriek kunnen we ook alles passend maken.

Lees meer

Keukenwens #16

Een keuken die tegen een stootje kan

Van een Tulp keuken heb je jaren plezier. Zeker met een granieten werkblad of kasten met een krasvrije laag. Handig als je jonge kinderen hebt of de keuken intensief gaat gebruiken. Tulp helpt je keuken nóg duurzamer te maken.

Lees meer

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

We hebben de koffie alvast voor je klaar staan

Yvonne Kantelberg

Adviseur Tulp

Plan hier je afspraak

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten