Optimaal gebruik maken van mijn ruimte

Keukenwens #12


Optimaal gebruik maken van mijn ruimte

Geen keukenruimte is hetzelfde. Als we bij Tulp je keuken ontwerpen benutten we altijd iedere vierkante centimeter van je ruimte. Geen loze hoekjes of verloren kastruimte, we ontwerpen je keuken voor jouw keukenruimte. En dankzij onze eigen fabriek kunnen we ook alles passend maken.

Voor jou ontworpen, voor jou gemaakt

Onze keukenadviseurs ontwerpen je nieuwe keuken. En als je wilt, tekenen ze je keuken in 3D. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw keuken er straks uit gaat zien. Samen met jou bekijkt je adviseur welke indeling er gewenst en passend is. Ook de keuze van de materialen, grepen, werkbladen en apparatuur komt aan bod. Uiteindelijk rolt er een perfect passend keukenontwerp uit, volledig naar jouw wens en voorzien van slimme oplossingen.

Tulp heeft een eigen fabriek, dus ook aparte maten of vreemde hoeken zijn geen probleem. Onze meubelmakers gaan geen uitdaging uit de weg. Ze combineren de modernste technieken met traditionele ambachten.

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Misschien heb je al een idee van hoe je keuken er uit moet komen te zien. Of wil je al eens ontdekken hoeveel kasten je eigenlijk kwijt kunt in je keukenruimte. In onze 3D-tool kun je eindeloos experimenteren met de indeling, kasten, laden, grepen, werkbladen en apparatuur. Zo krijg je een goed beeld van het eindresultaat.

Ontwerp je keuken in de 3D-tool

Ontwerp je eigen keuken met de online 3D-tool

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten