Zelf mijn unieke kleur kiezen

Keukenwens #3


Zelf mijn unieke kleur kiezen

De witte hoogglans keuken is populair onder de Nederlanders. Maar niet bij iedereen. En dat komt goed uit, want bij Tulp hebben we een eigen lakstraat die echt elke kleur voor je maakt. Azuurblauw, brandweerrood, honinggeel, smaragdgroen. Welke kleur van de regenboog je ook kiest, in onze lakstraat krijgt jouw keuken die kleur.

Onze eigen lakstraat

In onze eigen fabriek maken we je keuken perfect passend en dankzij onze eigen lakstraat ook in iedere gewenste unieke kleur. Voordat de losse onderdelen van de keuken de lakstraat ingaan, worden ze geschuurd door de meubelmakers van Tulp. Eventuele oneffenheden worden vlak gemaakt en alles wordt in de grondverf gezet. Een grondige voorbereiding voor de finishing touch; het spuiten van de keukenonderdelen in een unieke kleur.

Niet alle onderdelen passen in de lakstraat. De onderdelen die op maat zijn gemaakt lakken we handmatig af. Ook krijgen alle onderdelen een blanke laklaag. Die maakt de hele keuken extra krasbestendig en zorgt dat je unieke kleur ook extra lang mooi blijft.

De lakstraat in 1 minuut

Benieuwd hoe het er aan toe gaat in onze lakstraat? Bekijk dan hier een korte video en neem een kijkje in de fabriek. We laten je graag zien hoe we de keukens in unieke kleuren lakken.

Bekijk de video

Neem een staaltje mee en wij maken de keuken in jouw unieke kleur

Luuk den Hartog

Vestigingsmanager Tulp Rotterdam

Plan hier je afspraak

Laat je inspireren

Nog niet helemaal zeker over welke stijl je nieuwe keuken moet hebben? Of ben je benieuwd naar de collectie van Tulp? In onze keukencollectie vind je landelijke, moderne én designkeukens.

Bekijk de keukencollectie

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten