Slimme oplossingen

Keukenwens #7


Slimme oplossingen

Nederlandse keukens zijn niet de grootste van de wereld, dus dat zorgt voor uitdagingen bij het ontwerpen van de ideale keuken. Gelukkig heeft Tulp daar goed over nagedacht en slimme oplossingen bedacht voor veel voorkomende problemen. Slimme opbergsystemen die de loze ruimte benutten, werkbladen met verzonken stroompunten of klapdeuren met scharnieren die je helpen bij het openen.

Geen gebrek aan ruimte

De keukenruimte groter maken gaat vaak niet, dus maken we altijd optimaal gebruik van je ruimte. En om ook in de beperkte keukenruimte meer dan voldoende kastruimte te creëren, hebben we slimme opbergoplossingen bij Tulp. Denk aan lades die volledig uittrekbaar zijn, zodat je ook achter in de lade spullen kunt opbergen of pakken. Of lades die de loze ruimte van een hoek opvullen met opbergruimte.

Tulp denkt niet alleen na over de kastruimte, maar ook over slimme oplossingen voor bijvoorbeeld stopcontacten in de keuken. Vooral bij een eilandkeuken is dat vaak een uitdaging en daarom heeft Tulp contactdozen die uit het aanrechtblad omhoog komen. Netjes opgeruimd als je het niet nodig hebt, praktisch en binnen handbereik als je bijvoorbeeld een keukenmachine wilt gebruiken.

Het gaat nog net niet vanzelf

Hoe mooi je nieuwe keuken ook wordt, hij wordt niet gemaakt om alleen maar naar te kijken. Daarom is het heel belangrijk dat je keuken ook goed aanvoelt. Lades moeten soepel opengaan en deuren niet te hard dichtvallen. Tulp heeft hiervoor standaard een geruisloos dempingssysteem. Voor het openen van bijvoorbeeld brede bovenkasten hebben we een slimme oplossing: elektrische bewegingsondersteuning. Door het front licht aan te tikken open je zelfs de grote en zware deuren zonder al te veel moeite. Sluiten doe je met een simpele druk op de knop, het systeem zorgt voor de rest.

Kom de slimme oplossingen uitproberen!

Luuk den Hartog

Vestigingsmanager Tulp Rotterdam

Plan hier je afspraak

Vol met slimme oplossingen

In onze keukencollectie vind je landelijke, moderne en designkeukens. Allemaal voorzien van slimme oplossingen. Sommige direct zichtbaar, andere verstopt.

Bekijk de keukencollectie

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten