Betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad zien we tegenwoordig steeds vaker terug in de Nederlandse keuken. Dat begrijpen we maar al te goed. Een betonnen keukenblad is erg stevig en heeft een stoere uitstraling. We vertellen graag meer over de eigenschappen van een beton werkblad.

Een betonnen aanrechtblad zien we tegenwoordig steeds vaker terug in de Nederlandse keuken. Dat begrijpen we maar al te goed. Een betonnen keukenblad is erg stevig en heeft een stoere uitstraling. We…

Lees meer

Een betonnen aanrechtblad zien we tegenwoordig steeds vaker terug in de Nederlandse keuken. Dat begrijpen we maar al te goed. Een betonnen keukenblad is erg stevig en heeft een stoere uitstraling. We vertellen graag meer over de eigenschappen van een beton werkblad.

Betonlook aanrechtbladen

Een aanrechtblad met betonlook is geen echt betonnen aanrechtblad. Dit is meestal een kunststof aanrechtblad met de uitstraling van een betonnen aanrechtblad. Een werkblad in de keuken van betonlook beschikt over andere eigenschappen dan echt betonnen aanrechtbladen. Zo zijn ze relatief goedkoper dan een betonnen aanrechtblad en minder sterk. Een betonlook aanrechtblad is ook in composiet verkrijgbaar. Zo geniet u van de voordelen van composiet én de stijlvolle uitstraling van beton.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Betonnen blad combineren

Nog een voordeel van een betonnen aanrechtblad is dat het eenvoudig te combineren is met andere kleuren en materialen in de keuken. We lichten er graag twee voor u uit.

Witte keuken

Een witte keuken met betonnen aanrechtblad is een stijlvolle combinatie. Het wit zorgt namelijk voor een ruimtelijk geheel in de keuken. Hierdoor past een witte keuken met een betonlook werkblad erg goed in een landelijke sfeer.

Zwarte keuken

Een zwarte keuken met een beton blad zorgt voor een stoer geheel. Een zwarte keuken met een betonlook werkblad is dan ook de perfecte combinatie voor een industriële keuken. 

Betonnen aanrechtblad kopen

Wilt u een betonnen aanrechtblad kopen en bent u benieuwd naar de betonnen aanrechtblad kosten? De prijs is sterk afhankelijk van diverse factoren, waaronder de grootte en dikte van het werkblad. De gemiddelde kosten van een betonnen aanrechtblad ligt rond de 700 euro per strekkende meter. Wilt u liever een betonlook aanrechtblad kopen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kunststof betonlook aanrechtblad. De prijs hiervan ligt rond 300 euro per strekkende meter.

Meer weten over onze andere materialen?

Beton  -  Dekton  -  Composiet  -  Fenix  -  Graniet  -  Hout  -  Keramiek  -  Kunststof  -  Marmer  -  Natuursteen  -  Rvs

Keukenadviseur Tulp Keukens

Ontdek alle mogelijkheden bij Tulp Keukens

Bent u overtuigd en wilt u ook een betonnen keukenblad in uw keuken? Kom dan gerust langs in een van onze showrooms. Plan van te voren een afspraak in voor persoonlijk advies met onze keukenadviseur.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten