Composiet aanrechtblad

Een composiet aanrechtblad zien we steeds vaker terug in de Nederlandse keuken. Dat begrijpen we maar al te goed! Een composieten aanrechtblad beschikt over diverse voordelen. Bovendien heeft het een stijlvolle uitstraling. Doordat composiet een natuurmateriaal is, is elk composiet werkblad uniek. Wij vertellen u graag meer over de composieten aanrechtbladen!

Een composiet aanrechtblad zien we steeds vaker terug in de Nederlandse keuken. Dat begrijpen we maar al te goed! Een composieten aanrechtblad beschikt over diverse voordelen. Bovendien heeft het een…

Lees meer

Een composiet aanrechtblad zien we steeds vaker terug in de Nederlandse keuken. Dat begrijpen we maar al te goed! Een composieten aanrechtblad beschikt over diverse voordelen. Bovendien heeft het een stijlvolle uitstraling. Doordat composiet een natuurmateriaal is, is elk composiet werkblad uniek. Wij vertellen u graag meer over de composieten aanrechtbladen!

Composiet aanrechtbladen in verschillende kleuren

Composiet is gemaakt uit meerdere elementen van kwartszand en bindingsmiddel. Hierdoor is een composiet aanrechtblad in vele kleuren verkrijgbaar. Zo weet u zeker dat er een composiet aanrechtblad is die bij uw keuken past. Een wit composiet aanrechtblad zorgt voor een ruimtelijke en open uitstraling. Ook zwart composieten aanrechtbladen zijn mogelijk. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling in uw keuken. Daarnaast zijn allerlei kleuren tussen wit en zwart mogelijk voor uw composieten keukenblad, wat dacht u bijvoorbeeld van een grijs composiet keukenblad in diverse tinten?

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Composiet vs graniet

Composiet en graniet zijn beide natuurmaterialen die veel gebruikt worden als keukenblad. Er zijn veel overeenkomsten tussen graniet en composiet. Beide materialen zijn erg sterk, duurzaam en stoot- en krasvast. Als u een werkblad zoekt die tegen een stootje kan, zit u met beide goed. Toch zijn er ook verschillen tussen composiet en graniet. Graniet is minder dicht dan poreuzer. Hierdoor kan vocht snel intrekken en is het gevoeliger voor bijtende stoffen. Door het productieproces is composiet verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Graniet bestaat voornamelijk uit zwarte, witte en roze tinten.

Composiet aanrechtblad met verschillende looks

Doordat een composiet werkblad verkrijgbaar is in verschillende kleuren, zijn ook verschillende looks mogelijk.

Marmer
De marmerlook is helemaal van deze tijd. Echt marmer is echter prijziger en minder sterk dan composiet. Een composiet aanrechtblad in marmerlook is dan de perfecte oplossing!

Beton
Bent u helemaal weg van de stoere, betonnen sfeer maar vindt u het onderhoudt van een betonnen werkblad een nadeel? Dan kan een composiet werkblad met een betonnen uitstraling de oplossing bieden. Zo geniet u van de voordelen van composiet én de uitstraling van beton.

 

Onderhoud composiet aanrechtblad

Een composiet aanrechtblad onderhoudt u door het regelmatig te reinigen met een vochtig doekje en een mild schoonmaakmiddel. Wilt u lang en optimaal genieten van uw composiet werkblad? Dan is het gebruik van een natuursteenreiniger ook zeker een aanrader! Bij Tulp Keukens raden we voor optimaal onderhoud het gebruik van de producten van Clean Pro aan.

Composiet aanrechtblad kopen?

Bent u overtuigd van de voordelen van een composiet aanrechtblad en wilt u een werkblad van composiet kopen? De prijs van een composiet aanrechtbladen is erg variërend. De prijzen liggen ongeveer vanaf 150 euro per strekkende meter, maar de prijs is afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Meer weten over onze andere materialen?

Beton  -  Dekton  -  Composiet  -  Fenix  -  Graniet  -  Hout  -  Keramiek  -  Kunststof  -  Marmer  -  Natuursteen  -  Rvs

Keukenadviseur Tulp Keukens

Wilt u een composiet keukenblad in uw keuken?

Bent u geïnteresseerd in een composiet aanrechtblad? Maak dan snel een afspraak in een van onze filialen! Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het vinden van een keukenblad naar wens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten