Fenix aanrechtblad

Een fenix keukenblad is een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. Het relatief nieuwe materiaal is erg stevig en heeft een matte afwerking. De egale look van een fenix aanrechtblad past prachtig in een modern design. Voor een stijlvol en strak uiterlijk is een fenix keukenblad een echte aanrader.

Een fenix keukenblad is een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. Het relatief nieuwe materiaal is erg stevig en heeft een matte afwerking. De egale look van een fenix aanrechtblad past prachtig in een…

Lees meer

Een fenix keukenblad is een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. Het relatief nieuwe materiaal is erg stevig en heeft een matte afwerking. De egale look van een fenix aanrechtblad past prachtig in een modern design. Voor een stijlvol en strak uiterlijk is een fenix keukenblad een echte aanrader.

De voordelen van een fenix aanrechtblad

Een fenix keukenblad kent vele voordelen. Zo heeft een werkblad van fenix een antibacterieel oppervlak, waardoor het eenvoudig schoon te maken is. Over vlekken en krassen hoeft u zich nauwelijks druk te maken. Dankzij een speciale nanotechniek trekken kleine krasjes vanzelf weg en laten vingerafdrukken geen vlekken op het egale oppervlak achter. Ook is een fenix werkblad stoot- en hittevast. Echter raden wij u wel aan ten alle tijden onderzetters te gebruiken om eventuele schade te voorkomen. Bovendien heeft een fenix keukenblad een duurzaam karakter.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Een fenix aanrechtblad onderhouden

Met een keukenblad van fenix heeft u aan onderhoud weinig werk. Door de antibacteriële eigenschappen en het zelfherstellend vermogen is er vrijwel geen speciaal onderhoud nodig. Regelmatig een vochtige doek met warm water en een zacht schoonmaakmiddel is voldoende om jarenlang te kunnen genieten van een fenix aanrechtblad.

De prijs van een fenix aanrechtblad

De kosten van een fenix keukenblad zijn afhankelijk van diverse factoren. De prijs van een fenix aanrechtblad kan dus variëren. Onder andere de vorm, afmetingen en uitvoering zijn bepalend voor de prijs.

Meer weten over onze andere materialen?

Beton  -  Dekton  -  Composiet  -  Fenix  -  Graniet  -  Hout  -  Keramiek  -  Kunststof  -  Marmer  -  Natuursteen  -  Rvs

Keukenadviseur Tulp Keukens

Een fenix keukenblad in uw keuken?

Heeft u interesse in een fenix aanrechtblad? Of bent u benieuwd naar de andere keukenbladen? Maak dan snel een afspraak in een van onze filialen! Onze keukenadviseurs adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten