Houten keukenbladen

Ga voor een stijlvolle uitstraling in uw keuken met een houten aanrechtblad. Een keukenblad van hout voegt een stijlvolle sfeer toe aan uw keuken. Daarnaast is een houten werkblad ontzettend mooi in diverse keukenstijlen. Ook kunt u verschillende soorten hout kiezen voor uw aanrecht. Met een houten aanrechtblad creëert u een warme sfeer in uw keuken waar u nog jaren van geniet.

Ga voor een stijlvolle uitstraling in uw keuken met een houten aanrechtblad. Een keukenblad van hout voegt een stijlvolle sfeer toe aan uw keuken. Daarnaast is een houten werkblad ontzettend mooi in…

Lees meer

Ga voor een stijlvolle uitstraling in uw keuken met een houten aanrechtblad. Een keukenblad van hout voegt een stijlvolle sfeer toe aan uw keuken. Daarnaast is een houten werkblad ontzettend mooi in diverse keukenstijlen. Ook kunt u verschillende soorten hout kiezen voor uw aanrecht. Met een houten aanrechtblad creëert u een warme sfeer in uw keuken waar u nog jaren van geniet.

Soorten houten keukenbladen

Dankzij de ruime keuze aan soorten en maten hout is ieder houten aanrechtblad uniek. Gaat u voor een sterk, massief houten werkblad of liever voor een modern beuken blad? Voor een rustieke uitstraling is een eiken keukenblad een goede keuze. Liever een landelijke sfeer in uw keuken? Kies dan voor een boomstam of hardhout aanrechtblad. Zelfs een industriële keuken kan worden verrijkt met een houten aanrecht, bijvoorbeeld met een notenhout keukenblad.

Wilt u wel graag een houten aanrecht in uw keuken, maar liever niet te veel onderhoudswerk? Dat kan ook. Er zijn verschillende houtenlook keukenbladen, waar u wel de natuurlijke sfeer in uw keuken haalt zonder u druk te maken over schade aan uw houten aanrechtblad.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Hout combineren met andere kleuren

De bewerkelijkheid van hout maakt dat uw toekomstige aanrechtblad in iedere gewenste vorm of maat te maken is. Het is dan ook niet verrassend dat allerlei keukenstijlen samengaan met hout. Houdt u van rust in uw keuken? Combineer dan beukenhout met een witte keuken voor een zachte uitstraling. Wilt u liever een strakker aanzien? Dan is een zwarte keuken met een massief houten aanrechtblad mogelijk interessant voor u. U kunt zelfs de een gehele houten keuken creëren om echt de natuur in uw huis te halen.

Het onderhoud van een houten aanrechtblad

Een houten aanrechtblad is tijdloos en een ware toevoeging aan uw keuken, maar het vraagt wel het nodige onderhoud. Hout is een gevoelig materiaal waar zorgvuldig mee om dient te worden gegaan. Met name hitte en vocht kunnen van invloed zijn op een houten keukenblad. Het is dan ook belangrijk uw houten werkblad dagelijks schoon te maken met een vochtig doekje. Vermijd bij voorkeur schoonmaakmiddelen als zeep of schuurmiddelen, dat kan namelijk in het hout blijven zitten.

Ook is het raadzaam onderzetters te gebruiken om mogelijke warmtekringen te voorkomen. Om uw houten aanrecht optimaal te beschermen tegen schade is het raadzaam het 2 à 3 keer per jaar te behandelen met een beschermingsmiddel, zodat er een beschermende laag op uw houten keukenblad blijft zitten.

Meer weten over onze andere materialen?

Beton  -  Dekton  -  Composiet  -  Fenix  -  Graniet  -  Hout  -  Keramiek  -  Kunststof  -  Marmer  -  Natuursteen  -  Rvs

Keukenadviseur Tulp Keukens

Een houten keukenblad iets voor uw keuken?

Overweegt u één van de houten aanrechtbladen aan te schaffen? Of bent u op zoek naar een passende houtlook keukenblad voor uw keuken? Maak dan snel een afspraak in een van onze filialen! Onze keukenadviseurs adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten