Kunststof keukenblad

Met een kunststof keukenblad is er keuze genoeg. Het is een veelzijdig materiaal waarmee van alles mogelijk is. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Een kunststof aanrechtblad past dan ook in allerlei keukenstijlen. De afwerking van een kunststof keukenblad kan helemaal naar uw wens.

Met een kunststof keukenblad is er keuze genoeg. Het is een veelzijdig materiaal waarmee van alles mogelijk is. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Een kunststof aanrechtblad…

Lees meer

Met een kunststof keukenblad is er keuze genoeg. Het is een veelzijdig materiaal waarmee van alles mogelijk is. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Een kunststof aanrechtblad past dan ook in allerlei keukenstijlen. De afwerking van een kunststof keukenblad kan helemaal naar uw wens.

De voordelen van een kunststof keukenblad

Eén van de grote voordelen van een kunststof keukenblad is de prijs. Een kunststof werkblad is relatief goedkoop. Daarnaast is het een onderhoudsvriendelijk werkblad dat lang meegaat. Een kunststof aanrechtbladen is vrijwel altijd krasbestendig en waterdicht. Ongeacht vorm, soort of kleur - met een kunststof keukenblad kunt u jarenlang genieten van een stevig blad in uw keuken.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Kunststof keukenbladen met diverse looks en kleuren

Dankzij de bewerkelijkheid van kunststof zijn er verschillende looks en kleuren verkrijgbaar. Uw persoonlijke wensen verwerken in een kunststof keukenblad is dan ook geen enkel probleem. Zoekt u rust en ruimte in uw keuken? Kijk dan eens naar een wit kunststof keukenblad. Voor een stoer en strak tintje biedt een zwart keukenblad een uitkomst. Heeft u een specifieke keukenstijl in gedachte? Ook dan is een kunststof werkblad een slimme keuze. Bent u verzot op een modern design? Een marmerlook kunststof keukenblad geeft een luxueus effect aan uw keuken. Liever een stoer, industrieel uiterlijk? Ga dan voor een betonlook kunststof keukenblad. Een houtlook kunststof aanrechtblad past dan weer prachtig in een landelijke keuken. Kortom; met een kunststof keukenblad kunt u alle kanten op.

Een kunststof keukenblad onderhouden

Met een kunststof keukenblad hoeft u niet bang te zijn voor beschadiging, mits u het werkblad goed onderhoud. Hoewel een kunststof aanrechtblad zeer onderhoudsvriendelijk is, is het wel zaak goed met het materiaal om te gaan. Zo is het belangrijk altijd een onderzetter te gebruiken, een werkblad van kunststof is namelijk niet hittebestendig. Ook is het van belang geen zware voorwerpen op het aanrecht te laten vallen, dit kan namelijk deuken in het blad veroorzaken. Een kunststof werklad is niet krasbestendig, gebruik daarom bij het snijden altijd een snijplank. Tot slot is een goede afwerking cruciaal. Vocht kan er voor zorgen dat het blad gaat bobbelen. Veeg vloeistoffen dus snel op, zodat uw kunststof keukenblad nog jaren kan schitteren in uw keuken. Voor dagelijks onderhoud van een kunststof keukenblad raden wij de producten van Clean Pro aan.

Kunststof keukenblad kopen

Kunststof keukenbladen staan erom bekend goedkoop te zijn. Vaak bent u rond de 250 tot 300 euro kwijt. Echter is de prijs afhankelijk van allerlei factoren. Dankzij de materiaalsoort zijn er talloze samenstellingen mogelijk. Zo kunt u spelen met vormen, soorten, maten, kleuren en materialen. Op basis van uw persoonlijke wensen wordt een prijs bepaald.

Meer weten over onze andere materialen?

Beton  -  Dekton  -  Composiet  -  Fenix  -  Graniet  -  Hout  -  Keramiek  -  Kunststof  -  Marmer  -  Natuursteen  -  Rvs

Keukenadviseur Tulp Keukens

Een kunststof keukenblad in uw keuken?

Ziet u een kunststof keukenblad wel zitten? Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden met dit veelzijdige materiaal?  U kunt een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs. We ontvangen u graag bij één van onze filialen!

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten