Marmer aanrechtblad

Een marmer keukenblad is een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. De gewilde natuursteen geeft uw keuken een chic en exclusieve uitstraling. Met een marmer aanrechtblad geniet u van een fraai en luxueus aanzicht in uw keuken.

Een marmer keukenblad is een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. De gewilde natuursteen geeft uw keuken een chic en exclusieve uitstraling. Met een marmer aanrechtblad geniet u van een fraai en…

Lees meer

Een marmer keukenblad is een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. De gewilde natuursteen geeft uw keuken een chic en exclusieve uitstraling. Met een marmer aanrechtblad geniet u van een fraai en luxueus aanzicht in uw keuken.

De voordelen van een marmer keukenblad

Een keukenblad van marmer laat uw keuken nog jaren schitteren. Marmer is namelijk onwijs sterk. De natuurlijke steensoort bestaat uit gemetamorfoseerd kalkzandsteen, wat bekend staat als een krachtig én duurzaam materiaal. Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk. Een marmer aanrechtblad straalt in vrijwel alle keukenstijlen.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Marmerlook keukenblad

Marmer behoort tot één van de populairste keukentrends. Een marmerlook keukenblad is dan ook een aantrekkelijke optie wanneer u wilt genieten van alle voordelen van marmer, zonder al te veel onderhoud. Zo is er een composiet marmerlook keukenblad, tevens sterk en net zo luxe. Of kijk eens naar een imitatie marmer keukenblad.

Verschillende kleuren marmer keukenbladen

Met een marmer keukenblad kunt u alle kanten op. Er zijn diverse kleuren beschikbaar die elk een uniek effect geven aan uw keuken. Houdt u van een strak design in uw keuken? Dan is een wit marmer aanrechtblad een uitkomst. Liever een stoere look? Ga dan voor een zwart marmer keukenblad. Voor een rustieke uitstraling is een bruin marmer werkblad een echte aanrader. Met een grijs marmer keukenblad zorgt u voor een neutraal effect. Zoekt u wat opvallenders? Kijk dan eens naar een groen marmer aanrechtblad.

Onderhoud van marmer keukenbladen

Het onderhouden van een marmer werkblad is niet ingewikkeld, maar wel belangrijk. De bovenlaag van een marmer keukenblad is zacht en dus extra gevoelig voor mogelijke schade. Om blijvende schade te voorkomen is het belangrijk uw marmer aanrechtblad goed te onderhouden. Maak het marmer blad dagelijks schoon met een vochtige doek om vlekken te voorkomen. Voor optimaal dagelijks onderhoud raden wij het gebruik van de producten van Clean Pro aan. Daarnaast is het zaak iedere maand een speciaal beschermingsmiddel te gebruiken. Zo blijft uw marmer keukenblad glanzen.

Een marmer keukenblad kopen

De prijs van een marmer keukenblad ligt vrij hoog. Echter zijn er diverse factoren die van invloed zijn op de prijs, zoals de vorm en dikte van het aanrechtblad. De kosten van een marmer werkblad zijn dus afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u een marmer keukenblad zonder hoge kosten? Denk dan aan het marmerlook keukenblad.

Meer weten over onze andere materialen?

Beton  -  Dekton  -  Composiet  -  Fenix  -  Graniet  -  Hout  -  Keramiek  -  Kunststof  -  Marmer  -  Natuursteen  -  Rvs

Keukenadviseur Tulp Keukens

Wilt u een marmer keukenblad in uw keuken?

Bent u geïnteresseerd in een marmer keukenblad? Of bent u op zoek naar een marmerlook aanrechtblad voor uw keuken? Maak dan snel een afspraak in een van onze filialen! Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het vinden van een keukenblad naar wens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten