Natuursteen keukenblad

Een natuursteen keukenblad is een echte blikvanger in uw keuken. Met een natuursteen aanrechtblad haalt u een stijlvol en sterk werkblad in uw keuken, dat een luxueus effect aan uw keuken geeft. Bovendien is een keukenblad van natuursteen met iedere keukenstijl te combineren.

Een natuursteen keukenblad is een echte blikvanger in uw keuken. Met een natuursteen aanrechtblad haalt u een stijlvol en sterk werkblad in uw keuken, dat een luxueus effect aan uw keuken geeft.…

Lees meer

Een natuursteen keukenblad is een echte blikvanger in uw keuken. Met een natuursteen aanrechtblad haalt u een stijlvol en sterk werkblad in uw keuken, dat een luxueus effect aan uw keuken geeft. Bovendien is een keukenblad van natuursteen met iedere keukenstijl te combineren.

Diverse soorten natuursteen

Heeft u interesse in een natuursteen aanrechtblad? Er zijn verschillende soorten natuursteen verkrijgbaar, met elk zijn eigen voor- en nadelen. Zo kunt u kiezen voor een graniet keukenblad, een echt uniek blad. Graniet is een natuurproduct dat ontstaat wanneer gesmolten gesteente opnieuw hard is geworden. Een graniet aanrechtblad is daardoor heel sterk en zeer krasbestendig, maar geeft uw keuken tevens een stoere en exclusieve uitstraling.

Of kijk eens naar een marmer keukenblad. Marmer is een natuurlijk product en erg gewild in de keuken. Een marmer aanrechtblad geeft uw keuken een warme en fraaie sfeer, met een klassiek uiterlijk. Daarnaast is een keukenblad van marmer duurzaam en tijdloos. Een Belgisch hardsteen keukenblad is uniek in z’n soort en schittert in uw keuken. Belgisch hardsteen is een bijzondere kalkzandsteen afkomstig uit de Belgische Ardennen. Een hardsteen aanrechtblad creëert een natuurlijke en sfeervolle look in uw keuken.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Het onderhouden van een natuursteen keukenblad

Een natuursteen aanrechtblad staat bekend om zijn lange levensduur, mits deze goed wordt onderhouden. U kunt uw keukenblad van natuursteen dagelijks afnemen met een vochtig doekje en een licht schoonmaakmiddel. Daarnaast is het belangrijk een natuursteen keukenblad twee keer per jaar te reinigen met een onderhoudsset om vlekken te voorkomen. Voor optimaal onderhoud van uw werkblad raden wij bij Tulp Keukens het gebruik van de producten van Clean Pro aan. Gebruik geen schuurmiddel of andere agressieve middelen, dit tast de glans van het werkblad aan. Zo kunt u nog jaren genieten van uw natuursteen werkblad.

 

Een natuursteen keukenblad kopen

De prijs van een natuursteen keukenblad ligt gemiddeld iets hoger dan andere materialen. De bijzondere totstandkoming van de natuurproducten maakt het een iet wat duurder product. Echter kunnen de exacte kosten variëren. De kosten van een natuursteen aanrechtblad zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de vorm, afmetingen en het gekozen materiaal.

Meer weten over onze andere materialen?

Beton  -  Dekton  -  Composiet  -  Fenix  -  Graniet  -  Hout  -  Keramiek  -  Kunststof  -  Marmer  -  Natuursteen  -  Rvs

Keukenadviseur Tulp Keukens

Geïnteresseerd in een natuursteen keukenblad?

Overweegt u één van de natuursteen aanrechtbladen aan te schaffen? Of wilt u de natuursteen keukenbladen graag in levende lijve ervaren? Maak dan snel een afspraak! Onze keukenadviseurs ontvangen u graag in één van onze showrooms!

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten