Witte moderne keuken

Keukenontwerpen

Krijg een concreet beeld van je keuken

Krijg een concreet beeld van uw nieuwe keuken

Een keukenontwerp geeft u meteen een goed beeld van uw nieuwe keuken. Uw nieuwe keuken moet namelijk niet alleen goed passen in de ruimte, maar ook bij de rest van het interieur. Met een keukenontwerp kunt u lekker experimenten met verschillende onderdelen van uw nieuwe keuken. Zo kunt u bijvoorbeeld goed kijken of het gekozen aanrechtblad wel goed past bij de keukenkastjes. Twijfelt u nog? Experimenteer dan met allerlei kleuren, materialen en opstellingen totdat het keukenontwerp helemaal naar u zin is.

Een keuken ontwerpen: waar moet u op letten?

Ten eerste is de keukenopstelling zeer belangrijk. Deze moet goed passen in de afmetingen van de beschikbare ruimte waarbij u nog voldoende loopruimte overhoudt. Daarnaast is het slim om ook de montage en aansluitmogelijkheden in het keukenontwerp te tekenen. Denk hierbij aan gas, water en elektriciteit. Teken ook het aanrechtblad in het keukenontwerp. Let hierbij op of het aanrechtblad wel de uitstraling creëert die u wilt en of het blad past bij de keukenkastjes. Daarnaast kunt u ook de keukenapparatuur intekenen. Wilt u bijvoorbeeld vrijstaande of inbouw keukenapparatuur?

 

Ontwerp zelf uw keuken online

Bij Tulp heeft u de mogelijkheid om uw keukenontwerpen gemakkelijk thuis op de bank te maken. U hoeft zo niet de deur uit voor een ontwerp. Bovendien hoeft u bij Tulp ook geen speciaal programma te installeren: u kan snel en gemakkelijk aan de slag met onze 3D keukenontwerper, wat geheel kosteloos is. De deurmodellen, kleuren, grepen en andere onderdelen zijn allemaal aanpasbaar. Experimenteer daarom op uw gemak met alle mogelijkheden totdat u helemaal tevreden bent.

Keukenontwerpen door onze adviseurs

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van uw keuken? Kom dan langs in onze winkel, waar onze adviseurs u graag voorzien van advies. Zij zijn deskundigen op het gebied van keukens waardoor ze u kunnen voorzien van alle voor- en nadelen van de keuzes die u moet maken. Bovendien bent u hier verzekerd van een goed ontwerp. Onze adviseurs zullen u blijven helpen totdat het keukenontwerp van uw dromen klaar is.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten