Keuken renoveren

Keuken renoveren

Verrassende make-over voor uw keuken

Keuken renoveren

Wanneer u toe bent aan een nieuwe keuken, maar hiervoor niet een hele verbouwing wilt aangaan, is uw keuken renoveren de perfecte oplossing. Het renoveren van uw keuken kan zorgen voor een compleet nieuwe look zonder hier al te veel geld aan uit te geven. Daarnaast kan het renoveren van uw keuken ervoor zorgen dat de waarde van uw huis aanzienlijk stijgt. De nadelen zijn dat er weinig te veranderen is aan de huidige opstelling van uw keuken.

Daarnaast kan het zijn dat er tijdens het opknappen bepaalde onderdelen niet meer beschikbaar zijn. Hiervoor moeten er onderdelen op maat gemaakt worden wat weer extra geld kost. Het ligt ook aan de keuken in hoeverre deze gerenoveerd kan worden. Dit is niet voor elke keuken weggelegd. Soms is het plaatsen van een nieuwe keuken alsnog de beste en goedkoopste optie. 

Onderdelen

De kosten van het renoveren van een keuken liggen gemiddeld tussen de € 500 en € 3000. Dit is goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Ondanks dat dit geld bespaard is het renoveren van uw keuken toch vaak minder mooi qua resultaat. Een keukenblad of apparatuur vervangen is vaak een moeilijke klus.

Het renoveren van keukendeurtjes is een stuk makkelijker. Deze kun je schilderen, vervangen of opnieuw laten bestickeren met folie. De kosten zijn volledig afhankelijk van uw wensen.

Volledige keuken renoveren

Het volledig renoveren van uw keuken is afhankelijk van de grootte van de keuken. Zo kunt u een kleine keuken vervangen voor een prijs tussen € 350 en € 950. Hierbij worden dan 3 keukendeuren, 3 ladedeuren en 1 koelkast paneel vervangen. Bij een keuken van gemiddelde grootte ligt de prijs tussen €900 en €2000. Hierbij worden 8 keukendeuren, 5 ladefronten, 1 koelkast paneel en 1 vaatwasser paneel vervangen.

Het vervangen van een grote keuken kan oplopen tot €3000. Onder een grote keuken verstaan wij 12 keukendeuren, 7 ladefronten, 1 koelkast paneel en 1 vaatwasser paneel. De opbouw van de kosten voor het renoveren van de keuken bestaat uit het materiaal, de apparatuur, het aanrechtblad, het vernieuwen en repareren, en eventuele andere extra opties.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over hoe u het beste uw keuken kunt renoveren? Plan vrijblijvend een afspraak in bij een van onze adviseurs. We helpen u graag verder!

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten