De ideale hoge keukenkast

Een hoge keukenkast is ideaal voor het opbergen van uw keukenspullen. Door in de hoogte te werken heeft u voldoende plek en kunt u bovendien uw spullen overzichtelijk en snel terugvinden. Welke hoge keukenkast past het beste in uw keuken? Dit is afhankelijk van diverse factoren. Bent u benieuwd naar deze factoren en wilt u zelf inspiratie opdoen? Lees dan snel verder.

Een hoge keukenkast is ideaal voor het opbergen van uw keukenspullen. Door in de hoogte te werken heeft u voldoende plek en kunt u bovendien uw spullen overzichtelijk en snel terugvinden. Welke hoge…

Lees meer

Een hoge keukenkast is ideaal voor het opbergen van uw keukenspullen. Door in de hoogte te werken heeft u voldoende plek en kunt u bovendien uw spullen overzichtelijk en snel terugvinden. Welke hoge keukenkast past het beste in uw keuken? Dit is afhankelijk van diverse factoren. Bent u benieuwd naar deze factoren en wilt u zelf inspiratie opdoen? Lees dan snel verder.

Waarom een hoge keukenkast?

Een hoge keukenkast is te vergelijken met een onderkast, bovenkast en de ruimte daar tussenin bij elkaar. De hoge kast in de keuken biedt hierdoor veel opbergruimte. Zo kunt u gemakkelijk al uw potten, pannen, etenswaren en keukenapparatuur opbergen.

Andere voordelen van een hoge keukenkast zijn dat u eenvoudig uw benodigdheden bij de hand hebt. Daarnaast zorgen hoge kasten voor een praktisch en efficiënt ingerichte keuken. Door de hoeveelheid opbergruimte die hoge kasten bieden, heeft u geen last meer van rondslingerende spullen in de keuken.

Model en uitvoering kast keuken

Met losse hoge keukenkasten kunt u vele kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een hoge keukenkast met design inbouw apparatuur. We hebben in ons assortiment diverse modellen en uitvoeringen, zodat u een hoge kast kiest die bij uw wensen en inrichting past. Heeft u een hoek waar u ruimte heeft voor een hoge kast? Ideaal! Deze kasten zijn namelijk volledig naar uw wens samen te stellen. Plaats de hoge hoekkast in de keuken en vul de loze ruimte efficiënt op.

Een hoge kastenwand is een populaire keuze. Deze biedt u namelijk vele voordelen en kan van diverse opties worden voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een hoge kastenwand met inbouwapparatuur en lades. Lades zorgen voor extra gebruiksgemak omdat u overal gemakkelijk bij kan. Heeft u al een kleur in gedachten? Dankzij onze eigen lakstraat kunnen wij de keukenkasten in alle denkbare kleuren leveren.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Kleuren en stijlen hoge keukenkast

In uw stijlvolle keuken mag de hoge keukenkast natuurlijk niet uit de toon vallen. Wij bieden daarom een variatie aan kleuren aan, zodat u de hoge keukenkast perfect laat aansluiten bij de rest van uw interieur. Zo kiest u eenvoudig voor bijvoorbeeld een witte hoge keukenkast, een zwarte hoge keukenkast of een grijze hoge keukenkast. Een hoge keukenkast in het wit staat mooi in een rustieke of klassieke keuken, maar een strakke witte hoge keukenkast past ook perfect in een lichte, moderne keuken.

Houdt u van een donkere strakke of industriële stijl? Dan is de hoge keukenkast in het zwart wellicht iets voor u. De moderne hoge keukenkast biedt een mooie toevoeging aan het moderne interieur en vormt hierdoor een geheel. Heeft u een accentkleur in de keuken en wilt u met de hoge keukenkast een rustige sfeer creëren? Dan is een hoge keukenkast in het grijs of een hoge keukenkast van hout waarschijnlijk iets voor u. Zeker in een landelijke keuken zal de grijze of houten hoge keukenkast goed staan.

Apparatuur in hoge keukenkast

De hoge keukenkast is naast het opbergen van uw keukengerei ook ideaal voor het plaatsen van keukenapparatuur. Een hoge keukenkast met oven is ideaal wanneer u de oven graag op ooghoogte heeft. Dit zorgt er namelijk voor dat u makkelijk uw ovenschaal uit de oven haalt. Daarnaast is het ook mogelijk om een vaatwasser naadloos te integreren in een hoge keukenkast. Hierdoor is de vaatwasser onzichtbaar weggewerkt.

Hebt u liever een hoge keukenkast met koelkast of een hoge keukenkast met magnetron? Ook dat is geen probleem! Bespreek alle apparatuur in de hoge keukenkast mogelijkheden met onze adviseurs. Zo bent u met de hoge keukenkast van alle gemakken voorzien.

Eigen zagerij en meubelmakerij

Tulp Keukens beschikt over een eigen zagerij en meubelmakerij, wat het mogelijk maakt om maatwerk te leveren. Hierdoor is er voor iedere keuken een passende oplossing te vinden en maakt u uiteindelijk optimaal gebruik van de ruimte in uw keuken. De zagerij en meubelmakerij bevindt zich op Nederlandse bodem, waardoor Tulp Keukens directe controle heeft over het productieproces. Bijzondere of afwijkende kastontwerpen zijn daarom geen enkel probleem.

Ontdek alle mogelijkheden en laat u adviseren bij Tulp

Wilt u een hoge keukenkast die bij uw keuken past? Kom dan langs in onze showroom en laat u inspireren! Onze adviseurs staan voor u klaar voor passend advies. Zo vindt u gegarandeerd een hoge kast voor in uw keuken!

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten